Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Rodzaj :tło Tematyka : tło na forum Kolorystyka : zdaje się na kreatywność grafika Rozmiary : takie jak na forum Napis : Mietek Dodatkowe informacje : na tle musi być mój nick z gry (nalegał bym aby to był gif) Mietek Moje gg 62043020 Oraz moja ranga opiekun cod 4001 czy akceptujesz regulamin (TAK/NIE):TAK Wynagrodzenie : +rep 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 14 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Po na myśleniu chyba zostane przy tym bo i tak nie palisz się do tej roboty ? Dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 11 godzin temu, xMietekx napisał: Po na myśleniu chyba zostane przy tym bo i tak nie palisz się do tej roboty ? Dzięki temat do zamknięcia Nie siedzę na forum 24/7. Mam tez życie prywatne. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 15 Maja 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 1 godzinę temu, Hanes napisał: Nie siedzę na forum 24/7. Mam tez życie prywatne. No dobra spoko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zlecenie Wykonane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi