Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 imię : Dominik Wiek : 18 Ile dziennie możesz spędzić czasu na czat : no ze 2-3 godziny Dlaczego akurat ty : chciałbym pomagać użytkownikom jestem aktywny co dziennie na forum jednak każdy ma swoje życie poświęcam na forum tyle ile mogę chciałbym pomagać administracji supportu aby mieli też czas dla siebie jestem pomocną osobą i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania Staż na forum : 3 miesiące z groszami mały edit zapomiałem dopisać nie jestem aktywny na czatboxie ponieważ wogóle go nie mam z powodu mojej rangi na forum @AdeK musi mi dać uprawnienia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jestem na Tak,ale z lekką skłonnościa do NIe.Spytacie dlaczego? Już wysilam swój mozg aby udzielić wam szczerej odpowiedzi. Jestem z lekka na Nie bo czy ja wiem czy,aż tylu suport czatuw jest potrzebne ? To jest pytanie na ktore sami musicie znalezc odpowiedz .To jest tak jak idziesz do kosciola i na kazaniu jest to ostatnie pytanie refleksyjne typu "A czy ty miłujesz swojego bliźniego "? A te powody sklonily mnie do TAK +wiek +chęci +pomocny (jak gralem na cod modzie z nim to wszystko mi wyjasnil) Pozdrawiam.Wuc Wioski Czarnoziemnianinuw 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 jestem na razie na nie ;/ chyba ze podanie ogarniesz bo napisales je na szybko byle jak.. (mogles jakos lepiej to rozwinac) -/+ stazz, akurat tak na styk masz +aktywnosc w postach - "CZAS ONLINE 1d 23h 32m 20s " 2/3 h to nie duzo na osobe co powinna czaatu pilnowac ;v noo ale kazdy siedzi tyle ile mozee +Kultura +wiek jak by mozna bylo dala bym neutrala ;v Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 15 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jestem na nie: Minus --- Szczerze? To twoje podanie na supporta jest strasznie słabe? Napisane na szybko i byłe by było Cytat Ile dziennie możesz spędzić czasu na czat : no ze 2-3 godziny Minus --- Jesteś od 12 marca i czas twój wynosi "2dni 44minuty" pisząc 2-3 godziny dziennie na forum. Nie wydaje mi się. Czatu może nie pilnować, bo nie czatbox tylko czat support, ale mniejsza. Przykro mi, ale jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Przykro mi, ale nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 15 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi