Użytkownik demolka Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 1. Nick: eQ’ demolka=QreWskiK@T 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Ze wszystkich jakie mam, po za właścicielem serwera AIMHS (dogadam się prywatnie z @AdeK finansowo najwyżej za wynajęcie miejsca dla mojego serwera na forum) 3. Powód: Ciagle ktoś ma do mnie jakiś problem, to sytuacja z tym całym leszczykiem, to patrzę jakiś chuj po mnie jedzie i po rodzinie @Tytan, gdzie za to zachowanie biorąc pod uwagę ze to admin oraz obelgi jakie rzuca w kierunku rodziny tytana powinien wylecieć całkowicie z sieci na zbity ryj, a tu Tytan dostaje upomnienie bo go zbanowal... przemyślałem wszystko sobie i mam dosyć więcej się wkurwiac bo mam wystarczająco dużo na głowie u siebie w firmie. Ciężko mi jest sobie wyobrazić fakt, ze będę dużo mniej aktywny oraz duzo mniejszy będę miał kontakt z mordeczkami z którymi jestem w chuj zżyty np: @Chrobras @AdeK @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ @Zmiksowany @Trivor @Smuszinio i wiele innych (przepraszam ze nie wymieniłem każdego) Wszystko to sie dzieje przez takie KURWY które się pojawiają i znikają gdy tylko nasraja. Nie pozwólcie by właśnie tacy zniszczyli tutaj tak zgrana ekipe jaka jest ! Nie zasłużyłem sobie na takie traktowanie gdzie jestem od samego początku, sporo się przyczyniłem w rozwój dd2 , gdzie większość pamieta jak z Wołominem bekę kręciliśmy na serwie a ludzie wchodzili bo wiedzieli ze nigdzie nie ma takiej polewki jak u nas! Naprawdę zróbcie selekcje duże bo źle się dzieje ... @AdeK dogadany się prywatnie jak coś do całej reszty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Narazie demolka trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kasiula <3 Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 3maj się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 20 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Oj Patryk Patryk :) Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 3-maj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Kurczę szkoda, że tak się to potoczyło. Nie patrz na te zawistne szuje głowa do góry i jedziesz dalej. Z farcikiem 1 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 20 Maja 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Siemanko ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi