Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rezygnacja eQ’ demolka=QreWskiK@T

demolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: eQ’ demolka=QreWskiK@T

2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Ze wszystkich jakie mam, po za właścicielem serwera AIMHS

(dogadam się prywatnie z @AdeK finansowo najwyżej za wynajęcie miejsca dla mojego serwera na forum)

3. Powód: Ciagle ktoś ma do mnie jakiś problem, to sytuacja z tym całym leszczykiem, to patrzę jakiś chuj po mnie jedzie i po rodzinie @Tytan, gdzie za to zachowanie biorąc pod uwagę ze to admin oraz obelgi jakie rzuca w kierunku rodziny tytana powinien wylecieć całkowicie z sieci na zbity ryj, a tu Tytan dostaje upomnienie bo go zbanowal... przemyślałem wszystko sobie i mam dosyć więcej się wkurwiac bo mam wystarczająco dużo na głowie u siebie w firmie. Ciężko mi jest sobie wyobrazić fakt, ze będę dużo mniej aktywny oraz duzo mniejszy będę miał kontakt z mordeczkami z którymi jestem w chuj zżyty np: @Chrobras @AdeK @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ @Zmiksowany @Trivor @Smuszinio i wiele innych (przepraszam ze nie wymieniłem każdego) Wszystko to sie dzieje przez takie KURWY które się pojawiają i znikają gdy tylko nasraja. Nie pozwólcie by właśnie tacy zniszczyli tutaj tak zgrana ekipe jaka jest !  Nie zasłużyłem sobie na takie traktowanie gdzie jestem od samego początku, sporo się przyczyniłem w rozwój dd2 , gdzie większość pamieta jak z Wołominem bekę kręciliśmy na serwie a ludzie wchodzili bo wiedzieli ze nigdzie nie ma takiej polewki jak u nas! Naprawdę zróbcie selekcje duże bo źle się dzieje ... @AdeK dogadany się prywatnie jak coś do całej reszty 

• Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Narazie demolka trzymaj się

• Użytkowniczka

3maj się :papa2:

• Super 1
  • Zasłużony

Oj Patryk Patryk :) 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik

Trzymaj się

• Użytkownik∙

3-maj się

TABUQ.png.02c4e841728e9ec4a3726c6628fddf8f.png

• Użytkownik∙

Kurczę szkoda, że tak się to potoczyło. Nie patrz na te zawistne szuje głowa do góry i jedziesz dalej. Z farcikiem :) 

• Super 1

4HUDjqm.png

• VIP
VIP

Siemanko ?

76561197963540280.png

• Zasłużony

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]