Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Myślicie, że jesteście jakoś oryginalni na swój sposób? Jak tak to na jaki? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Creative` Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 wydaje mi się, że jestem oryginalny poprzez różne wizje typu coś mnie wzięło na kapelusz to teraz chodzę w kapeluszu no i mam zrytą banie więc to na swój sposób też pokazuje, że jestem inny niż wszyscy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sQubanY. Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 jasne jestem z edycji limitowanej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Mam wyjątkowy charakter Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Każdy na swój sposób jest oryginalny:D Ja mam duużo cierpliwości do ludzi:D Za to czasami udaje mi się bardzo szybko kogoś wkur*** xDD Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 20 Maja 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Ja jestem jedyny w swoim rodzaju myślę że bycie sobą i nie przywiązywanie uwagi do opinii innych to już jest swego rodzaju oryginalnością . Tak trzymać Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 20 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 jestem po prostu soba Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi