Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Płaciłbyś/Płaciłabyś komuś za to by "trzymał język za zębami" i nie wygadał nic, nikomu co dla Ciebie ma znaczenie czy raczej nie masz aż takich tajemnic przed bliskimi osobami albo po prostu nie robiłoby Ci to różnicy? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 24 Maja 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam, aż takich tajemnic;p 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie robi mi to różnicy ,bo i tak wyjdzie z czasem :v 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 24 Maja 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Każdy z nas ma pewnie swoje tajemnice. Nie płaciłbym nikomu za to żeby trzymał język za zębami. Są tajemnice tylko mi wiadome, bądź takie, które dziele z przyjaciółmi ale im nie muszę płacić żeby się nie wygadali " Są rzeczy, które trzeba zrobić, i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuję się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem o nich zapomina." Mario Puzo. 2 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 24 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam aż takich tajemnic A nawet jeżeli bym miała, to tak czy inaczej z czasem by się wydało Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam takich tajemnic. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 关和约 Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam aż takich tajemnic. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sick. Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Raczej nie mam chyba aż takich tajemnic, żeby za nie płacić a jeśli takową bym miał to bym jej raczej nikomu nie powiedział haha 1 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 24 Maja 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam takich tajemnic zawsze wszystko wyjdzie czy za miesiąc albo rok. Jak miał bym komuś płacić za moje tajemnice to był go wolał zakopać i tak ten ktoś kiedyś by mnie sprzedał. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam takich tajemnic Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nie mam tajemnic, no przynajmniej takich xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 24 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Nawet jak zapłacisz ktoś się może wygadać, więc wyjebane nie będę nic płacić, Chce to niech gada. Ale i tak nie mam takich tajemnic =D Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 25 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Zapłacisz ,a i tak się wyda za jakiś czas Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Maja 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi