Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 6 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 846 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nixonka Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 847 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 848 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nixonka Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 849 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 850 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Nixonka Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 851 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik wilq Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 852 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 853 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik MoonLight Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 854. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 855 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 856 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 857 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 858 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 859 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 860 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 861 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 862 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 863 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 864 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 865 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 866 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 867 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 868 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 869 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 8 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 870 Cytuj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi