Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AdeK Opublikowano 28 Maja 2019 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witajcie Dnia 28.05 został wprowadzony nowy styl na forum unikalny styl Postanowiłem wyłożyć swoje ostatnie pieniądze jakie miałem na to cudo. Z tego względu, że w ciągu 20h udało się nam zebrać ponad 200 zł Miałem poczekać, aż uzbieramy całą sumę. lecz stwierdziłem, że wypuszczę go już dziś. Bo wiadomo, że chciałbym chociaż część odzyskać by zainwestować w coś jeszcze. Mam nadzieję, że będziecie nadal dokonywać płatności w temacie Do tego stylu mam zamiar dokupić między innymi - bannery - logo - system odznak i wiele więcej Niestety jeżeli nie otrzymam zwrotu, to przywracam stary styl. Styl jest na małe raty, więc nadal liczę na zaangażowanie z waszej strony. Ale do tego potrzeba mi waszej pomocy abyśmy dalej tworzyli tą sieć serwerów! Czołem! Miłego użytkowania 10 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSSaX Opublikowano 28 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 styl kozacki ! 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 28 Maja 2019 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Ładniutkie cholernie Good job 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 28 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Zajebisty ten styl 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 jeej supeerr,,,, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Fajniutki styl, wręcz kozacki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik demolka Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Robi wrażenie, wydaje się ze może przyciągnąć trochę nowych ludzi. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Mocne 3/10. Wydaje mi sie ,że można bylo coś lepszego ogarnąc ;x Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka =BlacKKessi= Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Jest cudny :D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zQnem Opublikowano 29 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ja mam takie same zdanie.. Jak "jeden" powyżej. Okropny jest ten styl i nie wiem co w nim takiego fajnego, że się każdy nim jara Proponuję zrobić możliwość wybrania poprzedniego stylu, a tego ustawienie na domyślny. Z chęcią bym sobie przestawił na poprzedni. Nawet mając na uwadze fakt, że nie będzie już poprawiany ani uaktualniany Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi