Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Maja 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jakie masz Dobre nawyki, a jakie złe? Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 nie wiem czy dobre czy złe, ale nie umiem pić wody ze szklanki bo mi nie smakuje (tylko z butelki), no i szybciej zasnę jeśli będę miała przykryte ucho Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ja też nie wiem czy to dobry czy zły nawyk jestem bardzo dociekliwym człowiekiem I mój zły nawyk jest taki że dużo przeklinam Odnośnik do komentarza
Użytkownik ,y' Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Nwm Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ mkk Opublikowano 31 Maja 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 10 godzin temu, Delta z x^2 napisał: nie wiem czy dobre czy złe, ale nie umiem pić wody ze szklanki bo mi nie smakuje (tylko z butelki), no i szybciej zasnę jeśli będę miała przykryte ucho Przyznaj się,lubisz wpuszczać rybki do butelki żeby komus psikusa zrobić ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik zQnem Opublikowano 1 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Mój zły nawyk to odpalanie kompa kiedy wstaje/wracam do domu. Dlatego, że później już przy nim siedzę i nic nie robię A odnosząc się do wody jak wyżej ktoś. To od dłuższego czasu piję praktycznie tylko wodę. Wiadomo, zdarzy się jakaś cola czy sok, piwo czy wyższe procenty, ale to normalne Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Dobrym nawykiem jest to, że antycypuję potrzeby moich bliskich, czyli umiem przewidzieć, z czym może mieć problem. Lecz złym nawykiem nazywam strach przed porażką. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi