Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Werdykt UBT

V3lir

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: V3lir.
Nick osoby oskarżonej: 
V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ
Powód (opis sytuacji) : Niewłaściwy werdykt SS-ów
Dowody:

link do screenów https://www67.zippyshare.com/v/Sqsjqshf/file.html

link do bansa http://banydd2.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=389

Miejsce zdarzenia: #1 Dust2
Coś od siebie: 
 godzina bana to 20:11:01, w paczce znajdują się 3 pliki 20:10 i 2 pliki 20:11. Uznając ze screen jest robiony co 1 sekundę, godziny screenów byłyby następujące: 20:10:57, 20:10:58, 20:10:59, 20:11:00, oraz 20:11:01, uznając ze data i godzina "Wykonano" w bansie jest taka sama jak ostatni zrobiony screen czyli 20:11:01 wszystko by się zgadzało, jednak UBT uznał ze czasy nie są właściwie i nie przysługuje mi ub. Do samej osoby która wystawila werdykt nic nie mam jednak chce zobaczyć opinię innych osób oraz możliwe przeprowadzenie werdyktu raz jeszcze.

Jeśli chodzi dlaczego ssy nie zaczynają się od 0001 wstawiam zdjecie jak wygląda folder cstrike. I tak wiem powinienem usunąć poprzednie jednak o tym zapomniałem. Jednak screeny przed tymi dzisiejszymi są odległe i nie mają powiązania z tymi zrobionymi dzisiaj

1.bmp 1.bmp

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

.............................................................. Tyle mam Ci do powiedzenia. (Jeśli się mylę, to odbanuję wszystkich z zmianą czasu na ss'ach dosłownie wszystkich poświęcę na to nawet cały dzień, a by przeglądnąć wszystkie tematy co do ss'ów)

• Sam @Smuszinio oraz @Zmiksowany upomnieli mnie przy tym.. dawniej, a teraz piszesz, że pomyłka dobre.
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png

wypowiem się tu :) 

@V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ twierdzi ze gracz   modyfikował ss co jest  kompletną bzdurą oraz twierdzi ze nie ma takiej możliwości ze 3 ss są 20:10 a reszta 20:11 to ja nie wiem co on w ubt robi to są podstawowe rzeczy które powinien znać :0

tu chodzi o to ze każdy ssy robi się co jedną sekundę czyli jak np.  ktoś dostaje ss"y 20:10:57 to pierwszy ss"y jest 20:10:57 drugi 20:10:58 trzeci 20:10:59

czwarty 20:11:00 piąty 20:11:01 i to by się zgadzało bo gracz dostał bana o 20:11:01 od razu po ostatnim ss :)

dla upewnienia się popytałem  paru innych ubt czy może być taka sytuacja i jeden z nich odpisał ze może się taka sytuacja wydarzyć (https://www32.zippyshare.com/v/Iyx8XU3l/file.html)

tu graczowi należy się ub  a virus powinien dostać ostrzeżenie słowne lub 1/3 do tabelki :) 

• Użytkownik∙
  • Przejrzałem ss'y i jak najbardziej naszła tutaj pomyłka ze strony @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ. SS'y były wykonane w takim czasie, że akurat przeskoczyło na 20.11 i to jest jak najbardziej normalne. Wystarczy zobaczyć czasówkę nadania bana w bansie (http://banydd2.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=389) 20.11.01 a co za tym idzie, że dwa ss'y załapały się już na 20.11. Więc tutaj jak najbardziej końcowy werdykt jest mylny ale też nie ma co za bardzo naciskać i wyciągać jakiś większych konsekwencji ponieważ @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ miał prawo się pomylić jesteśmy tylko ludźmi i nikt z Nas nie jest nieomylny.
  • @V3lir wracaj do gry ss'y czyste. 
  • Tyle w tym temacie sprawa wyjaśnione. 
  • Super 4
  • Dzięki 2

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Temat Rozwiązany.

PYsoujC.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]