Użytkownik Wiktor Bezel Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Nick z Cs'a: AbuchabibiAdmin banujący: SECURITY :DSerwer: ~~[COD:MW3 4001]:[Awans Klas!]:[FREE VIP 21-7]:[NOCNY EXP]:[/freelvl]:[SKINY CS:GO] StrefaSkilla.plData zdarzenia: 02..06.2019 godzina ok. 16Opis sytuacji: Napisałem mu tylko że jak wszedłem na serwer i zabiłem go to już musi zmienić klasę na premium bo sobie rady nie daje a on zaczął kurwić wyzywać i po ok 2min zapytał sie czy coś jeszcze. Ja powiedziałem że tak i oto w ten sposób pisze to.... Jeszcze idiota literówkę zrobił w powodzie bana xDDDD A no tak i do tego mnie zabijał komendą Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php) :http://banydd2.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=438Wycinek bana z konsoli: BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 111 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 21 hours and 10 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Abuchabibi [AMXBans] Reason : ' idz gosciu i mnie nie wurwiaj ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 2075187019 ' [AMXBans] Your IP : ' 46.76.61.94 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 2 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 @Lakierka :) 24 godziny na wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik logig Opublikowano 2 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 jeśli dostałeś za taką bzdure to jestem za unbanem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Brak zainteresowania ze strony Admina banującego. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi