Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Co ostatnio przykuło waszą uwagę i was zainteresowało? (wyjaśnij czemu akurat na to zwróciliście taką uwagę). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 3 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 @Dusia trzeba poprawić bo nie poprawnie napisałaś zwróciliście uwage Ostatnio moją uwagę przykuły food trucki które przyjechały do mnie do miasta było wiele ciekawych potraw i były bardzo smaczne a z racji tego że lubie drobre jedzonko to dlatego przykuły moją uwage. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Moją uwagę przykuł @Patrykoson, bo mnie obraża :C i muszę jakoś się zemścić . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 3 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Moją uwagę ostatnio przykuł widok ocen końcowych w szkole Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi