Użytkownik Kulawy yt Opublikowano 3 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zeby byla jasnosc,ten ban mi wisi bo zaraz i tak do roboty lece wiec.. Ale pytanko jest,dlaczego dostaje bana skoro admin bierze slowa wyjete z kontekstu? Mlodsza widziala czat nie od poczatku i od czego wnioski wyciagnela skoro nawet nie dala mi zdania dokonczyc. P.S Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pr3zerwatywka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Wzór: Twój nick: Nick osoby oskarżonej: Powód (opis sytuacji) : Dowody: Miejsce zdarzenia: Coś od siebie: 1 Odnośnik do komentarza
Premium Gosia Opublikowano 3 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja pierdole kolejna skarga będzie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 7 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 // Brak zainteresowania, a co za tym idzie zmykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 7 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi