Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

zetjotce ubt. =)

zjc(^;

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙
Nick: zjc
Imię: Konrad
Wiek (dokłada data): 24.02.2000
SID: STEAM_0:0:3013762   
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że 3 godziny minimum powinienem dać radę przesiadywać. 
Opisz siebie: No to tak, Konrad, lat już 19 i mieszkam w Włocławku. Kilka lat temu trenowałem skok w dal i bieganie, ale bieganie szybko mnie znudziło, więc postanowiłem iść w kierunku pierwszego sportu. Trochę medali wyciągnąłem po czym postanowiłem skończyć z tym. Aktualnie jak już sport to porzucać do kosza, ewentualnie czasem piłka, ale planuje wrócić do biegania, przynajmniej na jakiś czas. Za rok będę kończył szkołę, kierunek technik-informatyk, nie planuję iść na żadne studia na ten moment. Generalnie co do charakteru to dosyć chamski jestem z tego co słyszałem, ale zależy też dla kogo=) 
Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że można mi zaufać. Posiadałem rangę ubt już kiedyś, nawet na tym forum i nie było ze mną problemów, tak mi się wydaje. Mam spore doświadczenie w oglądaniu demek, rozpisywałem już nie raz ludzi z ffa/mixów, czasem się błędy oczywiście zdarzały, ale nie za często, ale wiadomo każdy może się pomylić przy ocenie demka czasami.Swojego czasu też latałem odpalony, testowałem różne sety itp, więc to też mi trochę doświadczenia w tym temacie dało napewno. Lubię i umiem pracować w grupie co jest chyba ważne na tej posadzie, dogaduje się zazwyczaj z drugą osobą, nie sprawia mi to problemów. Wymagania spełniam, więc czemu by nie spróbować. No i oczywiście na koniec dodam, że pan @V1rus ҳ̸Ҳ̸ҳ poprosił żebym złożył podanie. 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Uznajmy, że 8/10 bo czasem się może zdarzyć zle ocenione demko. 
Kontakt: steam, forum. 

Teraz chcę coś wyjaśnić jakby się ktoś miał czepiać, mam 2dni i kilka tam godzin spędzonych na forum, a konto prawie rok. Dokładnie konto założyłem w lipcu i w sierpniu wleciała na mnie rozpiska, demko było czyste, według ubt też, ale nieważne. Inni twierdzili inaczej (j@ i właściciel) i wylądowałem z banem. Kilka dni temu dostałem ub, ponieważ był reset bansa, więc na spokojnie nabije godziny na forum. To tyle, pozdrawiam:-) 

• Super 1
  • Użytkownik

Na tak

+doświadczenie

+był już kiedyś ubt

+wiek

• Super 2
  • Użytkownik∙

Na tak,

+Ostatnia aktywność odkąd przyszedł na forum, jest przyzwoita,

+Wiek,

+Doświadczenie,

+Potrafi odróżnić cheata od zwykłego gracza,

-Męczy się z wodzem orków

• Super 2
  • Użytkownik

Można dać szansę 

-dopiero wróciłeś na forum 

-Aktywność 

+podanie rozpisane 

-estetyka ciężko się to czyta 

• Super 2

Clear Boy

• Użytkownik∙

Na tak

+wiek

+z tego co tu piszesz to i doświadczony

-podanie mogło by być estetyczniej napisane 

To tyle pozdrawiam

• Super 2

• Użytkownik

tak

zajonc jest doswiadczony jak malo kto. Staz w csie tez ma duzy. Wiek odpowiedni sooo

• Super 2
  • Użytkownik∙

Na tak

+aktywny

+doświadczony

+byl juz tutaj ubt

• Super 2

• Użytkownik

Na tak 
Dośwadczenie 
Garnek ma dobry do tego
No i znajomość :) 
Dawać mnie go tutaj ! 

• Super 2
  • Użytkownik∙
  • Byłeś już raz tutaj na owym stanowisku czyli można powiedzieć, że doświadczenie jakieś posiadasz. +
  • Od pewnego czasu jesteś w miarę aktywny na sieci. +
  • Wiek i staż na sieci. +
  • Myślę, że można dać Ci szansę. Podanko przyjmuję, zgłoś się do Mnie na priv. 
  • Super 2

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:Podanie Przyjęte.

VqjsVk4.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

• Super 1

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]