Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Rodzaj grafiki (Avatar, tło,):Tło Tematyka:anime Kolorystyka:czarno biała z elementami czerwonego Rozmiar:1300x300 Napisy:w lewym górnym rogu mój nick z gry Mietek i moje GG 62043020 Format (png, jpg, gif): najlepiej było by (GIF) lecz jak to będzie trudne do zrobienia dla grafika to może być też (JPG) Dodatkowe informacje: rodzaj anime to postacie z serialu anime Naruto Czy akceptujesz regulamin? (Tak/Nie):tak Wynagrodzenie:+ rep Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Edit @Mietek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 @Marves prosiłem o postać z serialu Naruto Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 @xMietekx Łap,ale to co @Marves zrobił to sztoss 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik BlessYou Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Zlecenie Wykonane. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ yanko Opublikowano 2 Grudnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Full Stack Developer - 3 lata programowania, 36 miesięcy, 1 095,7266 dnia zebranego doświadczenia. + Kodowanie szablonów, + Tworzenie aplikacji webowych, + Usługi graficzne, + Front/Back - end Kontakt: Discord: yanko.#4364 Steam: alpineboi GG: 72271450 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi