Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jak sobie radzicie z ostatnimi upałami? 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Chrum Chrum Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Całodniowym leżeniem w bokserkach 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ogólnie jestem zmarzluchem, więc daję radę bez większego problemu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dużo pije wody i przebywam w każdym wolnym czasie nad wodą Odnośnik do komentarza
Użytkownik Creative` Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 piwko,jeziorko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 No normalnie 20 namysłowów z dino + dwa gratis do lodówy i siedzimy przy kompie z wiatrakiem i zamkniętym oknem jak już jest bardzo źle to sobie blanta pale i już mi upał nie przeszkadza bo nie wiem co jest 5 xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jadę nad jeziorko :D Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jakoś się żyje Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Dużo picia wody i latanie bez koszulki Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Luzaczka Opublikowano 14 Czerwca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Daje rade, aż tak mi nie przeszkadza he he, + zamówioną mam już klimatyzację do domu. ☺️ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi