Użytkownik∙ ✪ SPALONY ✪ Opublikowano 17 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Nick : SPALONY Czas i data zdarzenia : Oj nie wiem XDD nie pamietam kiedy dostalem Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : Coś od siebie : Nooo weźta mnie odbanujcie przecież ja grzeczny chłopak jestem nie bede nikogo cisnal no chyba ze on sam zacznie, ale tak to bede potulny jak aniołek AMEN PLIS 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 25.06 mija Ci blokada na konto. Po blokadzie zdejmę bana na chat. Zobaczymy jak się będziesz zachowywał;p Myślę, że ta obecna blokada da Ci trochę do myślenia;p Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi