Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witajcie Zapraszam was do krótkiego wywiadu z @TenOdpalony. Kolorki: @Rybson - Pomarańczowy @TenOdpalony. - Ciemnofioletowy Hej Odpalony! Bardzo fajnie, że zgodziłeś się na wywiad. Jestem przekonany, że dużo forumowiczów chciałaby poznać Cię bliżej, a więc tradycyjnie na początek opowiedz coś o sobie. Jestem Sylwester z Małopolski (okolice Oświęcimia). Od małego gram w gry bo można powiedzieć, że jestem no-life Mam lat 18 i chodzę do szkoły zawodowej na profil sprzedawcy (później można fajnie zarabiać $$$) Głównie co robię to gram w gry, a gdy nie jestem w domu to gram w piłkę nożna Grałem kiedyś w lokalnym klubie, ale mi sie odwidziało i gram 4FUN ze znajomymi W gry zacząłem grać w wieku 6 lat i pierwsza grą był Counter-Strike 1.6 oraz Grand Theft Auto: Vice City Mam dziwne nazwisko, lecz dziewczyny twierdzą, że słodkie Ale się nie będę chwalił oficjalnie jakie A może byś coś napisał o swoim mieście ? Nie jest to miasto aczkolwiek okolice Mała wieś nie taka typowa, że krowy i wogóle Bardziej zmechanizowana Mała miejscowość licząca może z 1200 osób Kiedyś tą wieś chcieli przypisać jako dzielnice miasta, lecz mieszkańcy się nie chcieli zgodzić bo w tamtym mieście jest patologia Nie wiem co jeszcze dodać Mieszkam w okolicach słynnego Obozu Auswitchz (może 20km to nawet rowerem zajadę ) A teraz z innej beczki, masz jakieś rodzeństwo? Oczywiście, że mam Starsza siostra o 10 lat oraz brat starszy o 5 lat Można zażartować, że od siostry mam spokój, bo nie mieszka w tym samym domu, a u brata chill, ponieważ można posiedzieć na kompie gdzie chociaż facebook sie ładuje i mam z nim dobry kontakt #ZeroDymów A czy byś mógł ich opisać i przy okazji siebie ? Opis siostry: Młoda, nie ukrywajmy atrakcyjna, zaręczona z ułożonym życiem, wykształcona i mądra Opis brata: Leń i w ogóle Nie no taki żarcik Pracujący wmiarę ogarnięty z nałogiem tytoniowym A teraz kilka słów o mnie, najlepsze na końcu czyli Ja : Powiem wprost jestem poprostu doskonały - Piękny, młody, najmłodszy z rodzeństwa niestety i w ogóle i w ogóle. Teraz tak serio. Lubię spać, nic nie robić, ciągle odpoczywać, za piękny to ja nie jestem, ale jakieś powodzenie jest u płci przeciwnej. Ch...usteczk...owo się uczę, ale nad wyraz mówią, że jestem inteligentną osobą Mam poczucie humoru oraz jestem spokojnym człowiekiem dopóki się nie wkur...zdenerwuję Z opisem rodzeństwa i ciebie to sobie jaja robiłem A może chciałbym jakieś swoje zdjęcie wstawić w tym wywiadzie ? Swojego zdjęcia nie dam bo sobie ludzie pomyślą CO ZA DEBIL ale przyznaj opis doskonaly byl po 1 wersie o rodzenstwie a o mnie 6 No nawet spoko No to kończymy na tym nasz wywiad, może chciałbym kogoś pozdrowić? Pozdrawiam mamę, tatę i rodziców. Gracza : |K4|Bum, który myśli, że miałem nick Cziter/Cheater i się jełop myli. Pozdrawiam Rybson'a osobę, której się chciało prowadzić ze mną wywiad i KoZaCzEk który chce żebym z nim jakiś serwer robił A ja pozdrawiam wszystkich użytkowników na forum 4 2 2 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Dobry wywiadzik? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 +. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 12 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 12 Lipca 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Troszkę krótko ale jak na pierwszy raz jest nieźle ;)) Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Krótki, ale może być... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TenOdpalony. Opublikowano 12 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Krótki bo co ma powiedzieć no life Ja tam dziękuję za wywiad, bo to mój pierwszy wywiad na forach CS 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 1 minutę temu, TenOdpalony. napisał: Krótki bo co ma powiedzieć no life Ja tam dziękuję za wywiad, bo to mój pierwszy wywiad na forach CS 1.6 Jak będziesz miał jakąś ważną rangę to napewno cię wybiorę do jeszcze jednego wywiadu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TenOdpalony. Opublikowano 12 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Przed chwilą, Rybson napisał: Jak będziesz miał jakąś ważną rangę to napewno cię wybiorę do jeszcze jednego wywiadu Weź człowieku nie strasz Ja to pisałem z poprawną pisownią wszystko nie przyzwyczajony żeby robić Ą Ę Ć Ó Ł itp. xDD Ja piszę typowo na szybko A jak mi zaspamisz jakimiś pytaniami to tydzień będzie wywiad trwał XDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TenOdpalony. Opublikowano 12 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Tylko ten co prowadził wywiad dostał repki, ale ten co wymyślił i walnął odpowiedzi, które przyszły mu pierwsze na język to już nie XDD Ale fajnie się bawiłem jeszcze mi pisze, że o rodzeństwie to był FAKE Myślałem, że go blockne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi