Właściciel Trivor Opublikowano 19 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Szukamy adminów na AWP INDIA. Admin jest darmowy. Wystarczy napisać podanie w tym temacie. Nick: Wiek: STEAM ID: Znajomosc AMXX(0-10): Ile czasu dziennie poswiecisz na serwer: Podania rozpatruje @Trivor oraz @TabuQ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 20 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nick:w cs SECURITY Wiek: 27 STEAM/NS: steam Znajomosc AMXX(0-10):7/8 Ile czasu dziennie poswiecisz na serwer: 3h 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ arabPL Opublikowano 24 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Nick: arabPL Wiek: 15 , ale za krótki czas kończe te oczekiwane 16 ;) STEAM/NS: STEAM Znajomosc AMXX(0-10):7 Gram w csa od 10 lat :) Mam przegrane na głownym koncie steam 1,3k godzin oraz na drugim acc , mam około 3k Ile czasu dziennie poswiecisz na serwer: Iz są wakacje po 5-6 godzin dziennie. @TabuQ @Trivor. @Trivor. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 WItam , zlozylem juz podanie ale chyba nie w tym dziale co trzeba Nick: Wiek: BamM. STEAM/NS:NS Znajomosc AMXX(0-10):6,7 Ile czasu dziennie poswiecisz na serwer:duzo mam 644 minut :) dodam ze jestem aktywnym graczem , i czesto bywam na forum , jak trzeba zglosic ( osoby na chaxach) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 30 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Powitac znow WIek 18 Nick BamM. Znajomosc AMX : 6,7 Steam < Teraz Tak Czasu dziennie , nie bede klamal ze jak mam czas to no life caly czas , jak go nie mam to nie gram Odnośnik do komentarza
Użytkownik drOp Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nick: TymoN {RGZ} Wiek: 15 steam:tak Znajomosc AMXX(0-10):6 Ile czasu dziennie poswiecisz na serwer: Na serwerze bede od 3 godz do 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mysiu. ♥ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nick: @Mysiu. ♥ Wiek: 18 STEAM ID: Steam (ID podam pw) Znajomosc AMXX(0-10): 6 Ile czasu dziennie poswiecisz na serwer: max 5 godzin Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat przeniesiony do archiwum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi