Użytkownik Chuck Norris Opublikowano 19 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 1. Nick: Chuck Norris 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin DD2 #1 3. Powód: Myślałem że coś podziałamy wspólnie. Ale jednak nie podziałamy. Zostaję u was jako gracz. Ale będę powoli robił coś swojego Myśle już nad serwerem być może dojdę do was jesli nie zrobię własnej sieci. Pisałem już raz że lubię ten klimat sieci itd.. I nie umiem wytrzymać i muszę coś działać. Za ACP mi tęskno hotingi i wgl Proszę o dodanie rangi jakiejkolwiek chyba że w jakiś sposób stanę się sentymenty dla was i dostanę inną. Pozdrawiam Chuck Norris Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 19 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi