Skowron skowron Opublikowano 22 Czerwca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Nick: skowron Wiek: 08.09.1989 r. Parę słów o sobie: Mam na imię Łukasz i mieszkam w Zakopanym, pracuję jako kelner na konferencjach i bankietach i jestem żołnierzem wojsk Obrony Terytorialnej. Lubię dobrą kuchnie, książkę i sport. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox: Jestem w sumie cały czas dostępny, nawet w pracy zaglądam na forum. Czas online na forum: 2d 8h 45m 30s Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tę funkcję: Myślę że mógłbym pomoc w pilnowaniu porządku na strefoboxie, jestem obiektywny i nie ponoszą mnie emocje, mógłbym pomagać innym moderatorom w razie ich nieobecności. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 22 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jestem na Tak +wiek +chęć pomocy +/- aktywność mogło by być lepiej Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Leona. Opublikowano 22 Czerwca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Jestem na tak. Nie jestem z wami za długo, ale bardzo często widuje skowronkę na sb i nie zauważyłam żeby wdawał się w jakiekolwiek zbędne & niemiłe dyskusje. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 o jak dla mnie na taak mysle ze jest to bezstronna osoba + nie wnika w kłótnie + kulturalny + +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 22 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Oczywiste na TAK + Pełna Kulturka + Aktywny na SB, co wejde to go widze +/- Czas na forum git, dobije się + Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na tak +wiek +kulturalny +aktywny na sb 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xenqq Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 tak, ładne podanie, wiek, duża aktywność. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na tak +wiek +aktywnosc +podanie Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 NA TAK +wiek +kultura +chęć pomocy +aktywny +nie wdaje się w konflikty Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 23 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na tak + wiek + aktywny na sb + staranne podanie + kulturalny Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Na TAK +wiek +Aktywność +dobra morda +- Podanie (estetyka) Clear Boy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 23 Czerwca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Po przyjętym podaniu moderatorzy SB full 3/3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi