Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Gdybyś mógł/mogła poznać odpowiedź na jedno wybrane pytanie, jakie by ono było? Odnośnik do komentarza
Avix_Awuper Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Czy miłość istnieje naprawdę?! Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 23 Czerwca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Hmm może chciałbym wiedzieć jak i gdzie umrę ? zawsze można by się przygotować jak w filmie Joe Black ? Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 23 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 co się dzieje po śmierci Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Kim jestem i dokąd zmierzam w życiu ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jestem głupi czy mądry 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Gdzie są moje pieniądze z komunii? Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZooM Opublikowano 23 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Co się dzieje po śmierci ? Think outside the box Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Czerwca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi