Użytkowniczka Shanelly Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Słyszała za sobą szepty, ale gdy się odwracała to nikogo nie było. Robiło się coraz ciemniej, Laura zaginęła. Maja, wybiegła z lasu i szybko poszła do ośrodka. Nagle ktoś ją złapał za rękę, odwróciła się i zobaczyła Maję. - Maja! Gdzie ty byłaś? Tak się o Ciebie bałam - powiedziała Laura, przytulając Maję. Jednak Maja nic nie odpowiadała. - Maja, halo. Laura, spojrzała jej w oczy i się rozpłakała. Oczy Mai były całe czarne. Nie mrugała i się nie poruszała. Jej twarz zaczęła się zmieniać. - Chodź ze mną, będzie ci lepiej - powiedziała Maja, ściskając rękę Laury. Głos Mai był bardzo męski. Laura bardzo się bała, ale nie dała rady uciec. - Co zrobiłeś z moją przyjaciółką!? - powiedziała Laura, ocierając łzy. - Zrobię to samo z tobą. Laura zdołała się wydostać i pobiegła do pobliskiego drewnianego domku. - Halo! Pomocy! - krzyknęła. Drzwi otworzyła starsza Pani. Trzymała w rękach drewnianą laskę. - W czym mogę pomóc? - zapytała kobieta. - Moja przyjaciółka zamieniła się w jakiegoś potwora - odpowiedziała Laura. Kobieta, wpuściła do domu Laurę, zrobiła jej herbatę i dała koc. - Ale jak to w potwora? - Jej oczy zrobiły się całe czarne i jej twarz się zmieniła oraz głos - powiedziała Laura. - Już wiem o co chodzi.. W tym miejscu dzieją się dziwne rzeczy i to nie pierwszy przypadek. Nie wracaj już do ośrodka - powiedziała kobieta. - Skąd Pani wie, że tam przebywam? - zapytała się Laura. - Nie trudno się domyślić moja droga - odpowiedziała, uśmiechając się kobieta. - Co mam zrobić, aby ją uratować? - A więc. Musisz iść do małego parku, gdzie znajdziesz różowy kwiat. Wyrwij go, a potem wróć do mnie, to resztę zrobię ja - powiedziała kobieta, otwierając drzwi. - Dobrze! Dziękuję - powiedziała Laura. Gdy dziewczyna wyszła z domu, od razu poszła szukać parku. Nie pomyślała nawet o swoich kolegach, którzy zostali w ośrodku. Laura po drodze widziała różne stworzenia, które były ogromne. 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ile będzie jeszcze tych częsci? Bo jak narazie robie sobie je ładnie w notatniku, i zapisuje Bardzo dobra robota!!!! 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 25 Czerwca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Czekam na dalszą część 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Świetne:D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Mega 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 25 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Kurde najlepsze jest to że te opowiadanie trzyma ciągle w napięciu i sprawia że ten kto to przeczytał nie może się doczekać następnej części masz naprawdę wielki talent 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi