Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Czerwca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Dziś zadajemy pytania do @xMietekx jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co jest twoim zdaniem najwazniejsze w zyciu? [P] Chorowałeś w życiu na coś poważniejszego? [P] Jakie masz marzenia? [P] Jakie masz zalety a jakie wady? [P] Czego nie lubisz robić i trzeba Cię do tego namawiać? [P] Zażywasz jakiś używek? [P] Czym się zajmujesz na co dzień/ Co robisz na co dzień? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 27 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 [O] Moja rodzina jest dla mnie najważniejsza [O] Nie [O] osiągnięcie w moim zawodzie w którym się uczę jak najwięcej i w przyszłości otworzenie własnej firmy [O] Mam dużo zalet jestem uczynny sprawiedliwy i stanowczy wady mam takie że potrafie być leniwy bezczelny choć staram się tego nie ukazywać no i czasem ciężko ze mną wytrzymać [O] zdecydowanie nie lubię sprzątać [O] Tak pale papierosy pije kawę/piwo od czasu do czasu z kumplami i tyle [O] na co dzień staram się jak najwięcej ruszać aktualnie ponieważ mam zamiar schudnąć pare kilo Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 (P) Kogo najbardziej lubisz na forum i za co 3 osób (P) Czemu te forum, a nie inne? (P) Czy jak miał byś dostęp do FTP na Cod co miałeś opiekuna wrócił byś na tą posadę? (P) Masz rodzeństwo? (P) Czemu mnie lubisz najbardziej na tej sieci? @xMietekx Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 3 minuty temu, NoMercy. napisał: (P) Kogo najbardziej lubisz na forum i za co 3 osób (P) Czemu te forum, a nie inne? (P) Czy jak miał byś dostęp do FTP na Cod co miałeś opiekuna wrócił byś na tą posadę? (P) Masz rodzeństwo? (P) Czemu mnie lubisz najbardziej na tej sieci? @xMietekx [O] lubie wszystkich no prawie wszystkich ale najbardziej @NoMercy. @Lakierka :) @Delta z x^2 @Marves za to że robi tak dobre prace graficzne [O] Dobre pytanie szczerze to na początku wybrałem to forum z uwagi na to że są tu serwery sprinta ale jak troche posiedziałem na sb i poznałem tak spoczko ludzi to stwierdziłen że zostanę na stałe [O] Nie dlatego że ten właściciel nie chcę jakich kolwiek zmian na serwerze [O] Tak mam rodzeństwo siostrę i brata siostra ma 12 lat a brat w grudniu już 16 będzie miał [O] czy ja wiem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 [P] Czy masz jakiś tatuaż? Jeśli nie, to planujesz zrobić? [P] Czego nigdy nie robiłeś, a chciałbyś spróbować? [P] Co zazwyczaj nosisz przy sobie? [P] Czemu akurat nick xMietekx, a nie jakiś inny? [P] W jakim kraju chciałbyś mieszkać? [P] Czym jest dla Ciebie miłość? [P] Co byś chciał zmienić na naszym forum? @xMietekx Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Godzinę temu, the saddesst man on earth napisał: [P] Czy masz jakiś tatuaż? Jeśli nie, to planujesz zrobić? [P] Czego nigdy nie robiłeś, a chciałbyś spróbować? [P] Co zazwyczaj nosisz przy sobie? [P] Czemu akurat nick xMietekx, a nie jakiś inny? [P] W jakim kraju chciałbyś mieszkać? [P] Czym jest dla Ciebie miłość? [P] Co byś chciał zmienić na naszym forum? @xMietekx [O] nie, ale planuje zrobić [O] chciałbym skoczyć ze spadochronem [O] scyzora, portfel, telefon [O] no wiesz jakieś 7 lat temu jak zaczynałem grać w cs'a to sobie ten nick wymyśliłem tak na spontanie no i tak zostało do dziś [O] Ciągnie mnie do USA, Canady [O] czymś naprawde wyjątkowym [O] to jest trudne pytanie, administracja tego forum zawsze odwalała kawał dobrej roboty ale jest pewna rzecz której bym chciał na tym forum a mianowicie takie odznaczenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 [P] za co mnie lubisz? [P] jak czujesz się na tym forum? [P]co lubisz robić w wolnych chwilach? [P] twój ulubiony film? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 [O] za charakter i za to że czasami z tobą można pożartować [O]świetnie się czuje lubie to forum [O] jeździć na rwowerze pływać mam zamiar się też zabrać za wędkarstwo [O] cała seria piátek 13-tego Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Do następnego Q&A nominuję @skowron Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi