Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Zapraszam was do wywiadu z naszym Junior Adminem @Deys Kolorki: @Rybson - Ciemnoczerwomy @Deys - Ciemnoniebieski Dobrze, czuj się jak na przesłuchaniu Witam Cię i najpierw zacznijmy od rutynowych pytań. Powiedz jak się nazywasz, skąd jesteś i czy dasz numer chętnym paniom w komentarzu? Witam mam Na Imię Krystian . Mam 18 lat . Jestem z Białej Podlaskiej Województwo lubelskie , nr jeśli ktoś z pani chciałby to tylko pw Nieraz byłem w Białej Podlasce i chodziłem tam na basen (jest to zajebis** basen) a ty już byłeś na tym basenie ? Tak byłem jest tam bardzo dobry basen . Bardzo dobrze dopracowany jak i dobrze i czysta woda A jesteś jakimś dobrym pływakiem ? No powiedziałbym trochę dobrym A teraz odbiegając od tematu co lubisz robić dniami i nocami ? Wolnymi dniami spędzam czas na serwerze awp gram tam cały czas, w nocy śpię albo siedzę na facebooku Pewnie wiele osób na forum chciało by się dowiedzieć jak to się stało, że zostałeś Junior Adminem.Opowiedz nam to Przyszedłem na siec ponieważ @krzycho112 miał sieć swoją i miałem tam moderatora . Potem okazało się że poznałem @AdeK i zrobił własną sieć zrobił przekierowanie bo się oni znali .Przyszedłem tutaj i spytałem się adka czy mogę zostać Junior Adminem trochę mi to zajęło ,aby dał mi szansę . Dał mi szanse i w takim to sposób zostałem junior adminem Bardzo ciekawe.A teraz na jaką rangę się starasz ? Jak na razie na żadną. A wspomagasz jakoś sieć ? Jak tak to jak ? Jak sam widzisz jestem codziennie na naszej cudownej sieci. Wspomagam w działach i na serwerach No potwierdzam A teraz mam takie inne pytanie co sądzisz o @[Urlop] Deva ? Bradzo dobry właściciel ogrania dużo na sieci i sądzę że daje radę . Ogarnia dużo, ale tak jakby niechce mu się pisać na czacie i chyba na pw (to jest moje zdanie) A teraz powiedz nam czy masz dziewczyne ? Nie mam dziewczyny W tym wieku to ja chyba miałem z 5 nawet więcej A może opiszesz nam swoje miasto Biała Podlaska – miasto na prawach powiatu we wschodniej Polsce, w województwie lubelskim, siedziba powiatu bialskiego i gminy Biała Podlaska Jakie masz hobby ? Sport ,muzyka , biegania , spanie No to na tym kończymy wywiad. Może chciałbyś kogoś pozdrowić ? Pozdrawiam wszystkich na sieci a wszczególności @LandrynCia @Jaśnie Wielmożny Pan @|K4|Bum @AdeK @Kamilek A ja pozdrawiam @AdeK @Deys @.::FocuS::. @Kropka @Kamilek @LandrynCia @|K4|Bum Dziękuję za wywiadzik Edytowane 13 Lipca 2018 przez Rybson 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TenOdpalony. Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Poproszę numer na PW Kotuśśś <3 :* xDD Nie no wywiad dobry. Wszystko fajnie i wgl ale po co ta twarz ? Nie dało się PhotoShop'a walnąć ? Edytowane 13 Lipca 2018 przez TenOdpalony. Docinka taka mała [Joke] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ogr. :P Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Słaby wywiad, nie poprawiasz błędów takich typu: Przed znakami " . , ? ! " nie stawiamy spacji! W niektórych zakończeniach zdań brakuje kropek, Nie umiesz wyczerpać tematu, złapać odpowiadającego za słowo i ciągnąć to póki Ci nie odpowie wystarczająco, Co to za pytanie "Co lubisz robić dniami i nocami"? - nonsens, Wywiad zbyt krótki. Strasznie, strasznie słabo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Wywiad dobry, ale spróbuj je jeszcze wydłużać ;D Dziękuje za pozdrowienie i leci ++ Edytowane 13 Lipca 2018 przez Kropka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TenOdpalony. Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 14 minut temu, Deys napisał: Haha te zdjecie rok temu robiłem To do wywiadu sobie mogłeś nowe zrobić i chociaż trochę się pomalować Jak był miał taką twarz to bym się zabetonował (Śmieszkuje sobie, miej dystans ) Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Robione wywiady przez redaktorów są dosyć spoko, miło je się czyta, lecz są krótkie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dwulicus Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Dobry wywiad, miło się czytało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Bardzo ładnie, brawo! Dziękuję za pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 @Deys Ktoś chyba Ci zrobił zdjęcie, gdy malowałeś płot. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi