Użytkownik ferrari p o g +b Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nick: ferrari p o g +b Imię: Kacper Wiek (dokłada data): Macie w moim profilu :D Rocznikiem mam te 16 SID: STEAM_0:1:3931557 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 8 godzin najmniej. Opisz siebie: Nazywam się Kacper tak jak pisałem wyżej mam 16 lat (rocznikiem) interesuje się graniem, samochodami ogólnie mechaniką. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ to co teraz się dzieje na forum jest jakąś kpiną. Odeszły również 4 osoby z BL, więc myślę, że dodatkowa para rąk się przyda. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Miałem wielokrotnie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 9/10 Kontakt: Forum bądź https://steamcommunity.com/id/zamulony16 @TabuQ czemu Ty w kazdym podaniu piszesz, ze jest do odrzucenia? zobacz ile jest odwolan, a ile Ty siedzisz na forum ^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Jestem na NIE -wymagania +- Aktywność +wiek Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 No jestem niestety na nie - Podanie słabo przekonuje - Wymagania - Konto od kilku dni +/- Wiek + Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Podanie do odrzucenia / Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Na nie - brak wymagań - lizajka - słabe podanie ESA Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 29 Czerwca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nie - wymagania - podanie - staz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 29 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Nie -wymagania -staż -podanie na od**erdol Odnośnik do komentarza
Użytkownik Limitowany. Opublikowano 30 Czerwca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na nie - banan - banan - wiek (15 lat na jeszcze) - staż na forum - prowokujesz na SB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 30 Czerwca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie, - Staż - Aktywność - Podanie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Na nie: -wiek -staż -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Nie ! staz - aktywnosc - podanie - Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 -Wiek -Wymagania -Podanie pisane na kolanie Jestem na nie . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Ja również jestem na Nie. - Wiek. - Wymagania. - Podanie słabo napisane. - Staż. - Aktywność. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Podanie odrzucam: - Staż + aktywność. - Aktywność na obecną chwilę mamy czwartek godzinę 11.44 a Ty byłeś ostatnio dostępny we wtorek o 10.35 (potrzebuję do BL osób aktywnych) - Podanie jakoś Mnie zbytnio nie przekonuje by dać Ci ową szansę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi