Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Witajcie drodzy użytkownicy StrefaSkilla.pl Mój czas na tym forum dobiegł końca. Niektórych to nie ruszy, a niektórych tak. Prowadziłem tą sieć od początku, aż do dziś. Powodem jest brak czasu. Nowy właściciel sieci pewnie wam znany @Trivor, to jemu sprzedaje swoją działalność. Dziękuje wam za to, że byliście ze mną do końca, że pomagaliście mi w różnych decyzjach i sprawach. Ehh.. Ciężko mi - ale cóż. Wstępnie miałem ją zamknąć honorowo, ale nie mogę wam tego zrobić. Nie będę dziękował każdemu z osobna, dlatego dziękuje każdemu! <3 Więcej info: Pozdrawiam gorąco! Serduszko do was! 4 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj się i powodzonka w życiu realnym jak i wirtualnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Pozdro 600 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 3-maj się dzięki za danie mi szansy 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj się było miło, dozobaczenia i powodzenia ;) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No co powiedzieć szkoda Ale trzymaj się i powodzenia w życiu żegnaj 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Życzę powodzenia w życiu. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj się i powodzenia! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Pa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Narazie, cześć i trzymaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jee, brak ub za przelewy 2 Odnośnik do komentarza
Premium Gosia Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj się i powodzenia teraz żałuję, że jakąkolwiek złotówkę wpłaciłam na sieć 3 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 1 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 powodzenia Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 1 Lipca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Siemaneczko, 3maj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj sie , przyjacielu :3 Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 No to klops:/ No nic jeżeli taka Twoja ostatnia wola to Powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza
Premium InFo Od BoGa Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Powodzenia i trzymaj sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj sie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 1 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj się Powodzonka gdziekolwiek pójdziesz:P Odnośnik do komentarza
Donator :)! Opublikowano 1 Lipca 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Trzymaj sie pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Powodzonka! Trzymaj się Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi