Użytkownik∙ akxme Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Nick: `Fuck it. Imię: Bartek, Wiek (dokłada data): 20, 24.01.1999r. SID: STEAM_0:0:1197029 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Pare godzinek sądze,że jestem w stanie poświęcić Opisz siebie: A więc tak, mam na imię Bartek, zamieszkuje sobię w Woj. Wielkopolskim, na codzień popykuje sobie na serwerach, jak i przesiaduje na forum, interesuje się boksem, lecz przez kontuzje musialem zrobić sobie przerwę, lecz niestety za niedługi czas wracam do swojej pasji, i ciśniem z treningami dalej Dlaczego akurat Ty?: W krótkim czasie, pełniłem funkcje ubt ale starałem się sumiennie i bezstronnie wykonywać swoje polecenia na tej posadzie, jak już wiemy, pare osób zrezygnowało z funkcji ubt, lub dostało bana, chciałbym wspomóc aktualnych obecnych użytkowników tej rangi, w wyłapywaniu cheaterów, żeby żadna osoba nie używała wspomagaczy, i również żeby inni cieszyli się z dobrej rozgrywki, i przyjaznej atmosfery Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście, funkcje administratora również pełniłem parenaście razy.. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Oczywiście, nie mówie,że jestem osobą w pełni zdolną, zdarzają się błędy, ale przy oglądaniu każdego demka przyglądam się bardzo dokładnie, tak,żeby nic nie umknęło.... Kontakt: GG,steam, forum, dla tych bardziej zaufanych jestem w stanie podać nawet fb.. Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu + Posiadane 60 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 16 lat + Brak ostrzeżeń na forum - Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. + Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek ++ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Moderowanie tematów + Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu + Być często aktywnym na forum + Pomagać użytkownikom + Opiekować się działem "Strefa banów" + 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak +wiek +wymagania zostały spełnione +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak: + wiek + staż + doświadczenie + ogarnie Powodzenia <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na okres próbny +wiek +doświadczenie +staż na forum 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak +staż na forum +aktywność +doświadczenie +wiek - ostrzeżenia, ale będą odrobione Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak: +wiek +doświadczenie +staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja daję nie za te ostatnie wyzwiska na sb, - Kultura, - BL z ostrzeżeniami? Tak chyba być nie powinno, + Wiek. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 1 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak: +staż +doświadczenie +wiek +nollajf +aktywność +podanie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 jaa jestem na nie jak na razie ;v -ostrzeżenia -kultura D: +doswiadczenie +wymagania mogles zlozyc podanie jak juz odpracujesz ostrzezenia ;v nie bd ostrzezen i zapanujesz nad emocjami to na taq bede 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Można dać szansę +wiek -+aktywność +bans -warny Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Tak: + Wiek + Doświadczenie + Wymagania -/+ Ta Twoja kulturka ale da się poprawić. ;] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Na tak +wiek +doświadczenia +wymagania Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 1 Lipca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Okres probny + doswiadczenie + wiek + staz - warny Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 1 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 +Wymagania +Wiek +Steam +Wporzasiu mordka Jestem na tak . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W sumie nie znam za bardzo owego Pana, ale z tego co widzę to podanie napisał ładnie, posiada również steama, wiek też na plus, oraz posiada dosyć duże doświadczenie co jest wielkim plusem bo bez tego doświadczenia to nic by nie zrobił, staż również bardzo duży, jedynym minusem jest to ostrzeżenie, ale zawsze można je odrobić więc to nie problem. Ja jestem na Tak. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 na tak -doświadczenie +wiek +staż na forum +steam +spełnia wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 2 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 tak staz + wiek + steam + spoko mordzix + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Można dać szanse +ilość godzin dla forum +ogarnia - ostrzeżenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 3 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 jestem na nie. -ostrzeżenia -kultura +doswiadczenie +wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jak na ten moment podanie odrzucam - ostrzeżenie (wiem, że masz je zamiar odpracować w najbliższym czasie więc odpracuj i podejdź do tematu kolejny raz) -/+ Kultura (czasem zbyt chyba mocno dajesz się ponieść emocją) -/+ Chęci pomocy (Byłeś już na BL u Mnie i te takie chęci były -/+) Na obecną chwilę podanie jest odrzucone. Odpracuj warna + masz parę możliwości do wykazania się teraz w dziale BL (chyba wiesz o czym mowa) i pokazania, że te Twoje chęci są na + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi