Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Dlaczego blondynka kładzie pączka do mikrofalówki? Bo chce spalić kalorie. Dwie blondynki wybrały się na wycieczkę rowerową. Nagle jedna z nich zatrzymuje się i wypuszcza powietrze z kół. - Co robisz? - pyta zdziwiona koleżanka. - A nic, miałam za wysoko siodełko. Wtedy ta druga też zsiada z roweru i odwraca kierownicę oraz siodełko. - A ty, co robisz? - Wracam do domu. Nigdzie nie jadę z takim głupolem jak ty... Blondynka chwali się blondynce: - Wiesz moja mama kupiła mi nową sukienkę na literę F . - Fioletową ? - Nie. - Figową? - Nie. - Poddaję się, jaką? - F kratkę. Dwie blondynki oglądają mecz Brazylia vs Czechy,pierwsza poszla zrobic popcorn...druga krzyczy -GOOOL -kto strzelił? -Ronaldinho za chwile -jest drugi gol -kto szczelił -jakis Replay Rozmawiają trzej blondyni: - Jak myślisz co jet najszybsze na świecie? - Myśli, bo tylko marzysz i już. Drugi mówi: - Światło, bo tylko zapalisz i już. A trzeci mówi: - Sraczka, bo zanim pomyślałem i zapaliłem światło to się posrałem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Fajne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TenOdpalony. Opublikowano 13 Lipca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Dobre dobre, ale nie sęp o Plusy Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Lipca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Takie sobie, rozbawiło mnie tylko z tym meczem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi