Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jaki był wasz najgłupszy sen, jaki wam się śnił? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 4 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Spadałem w jakąś przepaść i strasznie wtedy przebierałem nogami ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Pewnej nocy miałem taki sen że ktoś mnie wypchnął z samolotu XD Ale się obudziłem odrazu taki zryw z łóżka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Pewnego razu miałem sen że się topię i wtedy zerwałem sie z lóżka i krzyknołem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dotyk Proboszcza :) Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 no moj najgłupszy sen? to... rozwaliłem sie samochodem bez lipy wracałem na chate i patrze a samchód stoi na podwórku :p Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Nigdy chyba nie miałem głupiego snu jak już to tylko mądre. XD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Lipca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi