Użytkownik∙ snax Opublikowano 1 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 i pierożki podgrzewać 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Odlewać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 6 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 wyjeb*ć 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 k** mać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dobra naura ide spać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ale chcę mi się dziś chlać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Później będę gości prać 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 A na koniec pójdę spać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 16 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Albo pójdę ćpać 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 7 Marca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Jakiś koks bo nie śpię całą noc 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Lipca 2021 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ale walne sobie w nos Odnośnik do komentarza
Użytkownik fungus-iwnl- Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 dyma mnie hefajstos Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Nagle dzwoni do mnie stary i pyta: "Czy ty jesteś naebany?" Odnośnik do komentarza
Użytkownik ProBroDziku Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Tata szybko się rozłącza i nagle słyszę jakiś dźwięk stój! Stój! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 2 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 A z ruskiem flaszkę wychlać 1 ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Potem flaszkę wylać Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 By kłopoty zygzakiem omijać, wejść na serwer boty pozabijać 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 na micro się powyżywać i wrogów po ścianach porozmazywać Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 O wrogów nie jest trudno, wbija dwóch adminów z buta "Helik ogarnij klatki kurwo, ban 1 minuta" Rozpoczynam cisnąć od serca bo ten pocisk to bajera Bez lizania po żołędziach, dwóch waletów trafiło dziś na króla kiera Każda moja skarga maszeruje dzielnie niczym pionek Takiego say małpa nie widział nawet Romek i Atomek Już myslałem degradacja to jest z masłem kroma Wtem przychodzi pijana dusia, leci szablon #odrzucona 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Siedze i patrzę na Helika rymy i to nie są jakieś popeliny Choć sam czasem nie jest bez winy Biorę kubek kawy w dłoń i wypijam łyk już kolejny post i reputka leci pyyyk ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 To z mojej winy, moje posty świetne - Twoje, nie wiem Proste rozkminy, zmieniam odwołania w repke, ty staty w 0:7 Nie mogę Cię cisnąć to już na pewno Bo z Twoich rymów jak z avka, wychodzi straszne drewno 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Ktoś tu na dissa ma smaka, więc zacznijmy lepsze to niż na odpale latać Jarać się statami to straszna stypa ,jakbyś chciał oskubać Trivora - zawsze wychodzi lipa Mówisz o drewnie w avku a sam masz screen'a i czym to się różni od przemowy Putina ? Czysta hipokryzja, to samo na skargach choć tam chociaż czasem dotyka Cię prawda Łatwo na poliglotę kreować się tutaj i z twarzą fejka wysuwać zarzuty lecz na każdego przyjdzie tu pora a Twój czas... już od dawna jest tu zatruty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Ua, panczlajnik na wersach Częściej niż czasem wygrywam #prince of persia Jakie skubanie trivora, lejesz wodę - jesteś szlaufem Trivorowi to daje odprowadzić wózek pod kaufem Było o Putinie, muszę zwyciężyć ma riposta kolos Kminie to jak wyspa węży, wygrywam na okrągło #uroboros Nie wejdziesz na mój poziom tak jak na wydmy Twoje wersy krew w piach, niuni pewnie brakuje do kształtu klepsydry Mam smaka na dissa i o tym już wiesz Ciebie presja przerasta #mięsny jeż W sumie wpierdoliłem pod temat, Ciebie lęk zje Daje ci lekcje, w sumie to głupie nie? Rzucasz słowa na wiatr, ja to alert RCB 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Wybacz Heliczku ,że kazałem Ci czekać na odpowiedź...lecz nie jestem kurierem - nie przychodzę do Ciebie z inpostem Musimy być na bieżąco, więc skąd u Ciebie to świeże odwołanie ? Czyżby nie w smak Ci było latać na aktywnym banie ? Czasem trzeba uważać na te..systemy.. bo antyhack dd2 #1 serwera nie da Ci walić ściemy Ruszasz w swej "fraszce" temat Kauflanda więc po niemiecku prawić masz zamiar nieprawdaż ? Jak wiadomo Niemcy oprzeć Rosji się nie mogą sankcyjnie rzecz jasna jako jedni z niewielu Więc potajemne przyjacielskie stosunki łączą ich pewnie jak za PRL'u Więc prędzej KGB skrót pasował by do Twych rymów niż z RGB alertów Wszakże tylko ludźmi jesteśmy...i przyznać czasem każdy ma prawo się do cudzych błędów Staropolskim pisze ale luj z tym rymy są 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Jaki inpost, to słaba bajera Twoje pociski jak poczta polska - żaden nie dociera Sprawy bieżące zlewam na bieżąco baranie Także ziewam na to co się dzieje na ekranie Same fakty, odnośnie prawienia po niemiecku - stylówki Wehrmachtu Na takich kurczakach jak ty sprawdzam jak mocny jest Achtung Rosja i Niemcy, to Ciebie przekopie Po Nord Stream jesteś największą rurą w Europie O potajemnych stosunkach jak odbić, trochę się głowię Powiedziałeś "nohomo" przed byciem przed, nikt się nie dowie Jestem szczery, po co mówić KGB kolo, ciebie to zje Bo to słowne takie killery - jak polon, że zazdrości ich FSB Edytowane 28 Marca 2022 przez helikopterovsky 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi