Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Dziś zadajemy pytania do @skowron jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? [P] Jaka była twoja najśmieszniejsza historia jaka Ci się przytrafiła? [P] Jakie masz marzenia? [P] Czego się boisz/obawiasz? [P] Chorowałeś kiedyś na coś poważnego? [P] Czego nie lubisz robić i trzeba Cię do tego namawiać? [P] Czego żałujesz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ƒяσggу™ Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [P] Masz dziewczyne? [P] Masz rodzeństwo? [P] Kiedy pierwszy raz się pocałowałeś? [P] Czym się zajmujesz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [P] twoja ulubiona potrawa ? [P] masz jakiś tatuaż? [P] twoje hobby? [P] masz jakieś zwierzątko domowe ? [P] jakieś plany na wakacje ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 4 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [P] Co sądzisz o aktualnym składzie administracji? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Piwo czy wódka? [P] Brunetki czy blondynki? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Ulubione jedzenie? [P] Z kim na forum się najbardziej dogadujesz? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 4 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [P] Co twoim zdaniem jest najważniejsze w życiu? Dla mnie najważniejsze w życiu jest to aby być szczęśliwym, spełnionym facetem. Abym w przyszłości mógł spojrzeć wstecz i powiedzieć sobie że zrobiłem kawał dobrej roboty. [P] Jaka była twoja najśmieszniejsza historia jaka Ci się przytrafiła? Najzabawniejszą historię jaką miałem to gdy chcąc wrócić z urlopu pomyliły mi się dni odlotu samolotu przez różnice czasu. Miałem wtedy wrócić na Wielkanoc do domu, a wróciłem dopiero po drugim dniu świąt. I tak śpiąc na korytarzu lotniska, jedząc spagethi carbonara i pijąc zimnego lecha spędziłem święta. Choć nie ukrywam było zabawnie, ale i też trochę złości . [P] Jakie masz marzenia? Hmm ciężkie pytanie. Chciałbym zwiedzić cały świat, marzy mi się aby kiedyś polecieć na safari bądź na Alaskę . Spróbować tamtejszej kuchni, poznać kulturę tych ludzi i ich obyczaje. Dużo mam marzeń [P] Czego się boisz/obawiasz? Najbardziej obawiam się chyba samotności. Wiecie i nie chodzi mi o taką samotność że nikogo nie będzie wokół, bo ludzie zawsze będą. Ale mam na myśli taką samotność, że nikomu nie będę mógł zaufać, albo nie będę miał z kim szczerze pogadać. I jak już z kim szczerze pogadam, to żeby ta osoba nie wykorzystała tej rozmowy przeciwko mnie . [P] Chorowałeś kiedyś na coś poważnego? Na szczęście, na nic poważnego nie chorowałem I mam nadzieję że tak zostanie. [P] Czego nie lubisz robić i trzeba Cię do tego namawiać? Nie lubię chodzić długo po sklepach aby coś kupić Jak mam zamiar coś kupić to wchodzę i kupuję. I trzeba mnie długo namawiać, aby przed zakupem odwiedzić jeszcze pięć innych sklepów mam na myśli o sklepy z butami bądź odzieżą [P] Czego żałujesz? Nie wiem czy jest coś co żałuję. Robiło się w życiu różne głupie rzeczy i czasami również coś głupiego zrobię. Ale to są chwilę które będzie się pamiętać do końca życia i z czasem nawet można się z tego się pośmiać i wyciągnąć wnioski . [P] Masz dziewczyne? Tak, mam [P] Masz rodzeństwo? Mam rodzeństwo. Brata i dwie młodsze siostry. [P] Kiedy pierwszy raz się pocałowałeś? Hmm chyba w technikum. [P] Czym się zajmujesz? Jestem kelnerem w hotelu i pracuję w dziale konferencji i bankietów. Hotel w którym pracuję jest chyba największym centrum kongresowym na Podhalu. Jakby ktoś kiedyś chciał to mogę pokazać zdjęcia jak był przygotowywany sylwester. W tym roku mieliśmy sylwestra na około 600 bądź 700 osób. Już nie pamiętam dokładnie. [P] twoja ulubiona potrawa ? Jeśli chodzi o zupę to moją ulubioną jest pomidorowa Dla mnie to królowa zup. A jeśli chodzi o drugie danie to uwielbiam makarony, a i dobrym schabowym nie pogardzę lubię dobrze zjeść [P] masz jakiś tatuaż? Nie mam tatuażu. [P] twoje hobby? Nie mam konkretnego hobby, któremu bym poświęcał dużo czasu. Lubię robić dużo rzeczy, ale czy któreś z nich to hobby to nie wiem [P] masz jakieś zwierzątko domowe ? Nie mam żadnego zwierzaka, ale w przyszłości chciałbym mieć owczarka kaukaskiego [P] jakieś plany na wakacje ? Na pewno będzie urlop, ale gdzie pojadę to jeszcze nie wiem. Dajmy się zaskoczyć Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 4 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [P] Co sądzisz o aktualnym składzie administracji? Myślę że to grono osób które chce coś dobrego zrobić dla forum, dla nas. I jak widać pierwsze zmiany są. Na pewno trzeba dać im szansę. [P] Uprawiasz jakiś sport? Kiedyś uprawiałem armwrestling, a teraz tylko bieganie i rower. Jak mam czas. [P] Piwo czy wódka? Jeśli zapowiada się dłuższa impreza wole wódkę. Więcej można wypić i nie trzeba co chwile do kibla latać heh. Ale piwo też lubię . [P] Brunetki czy blondynki? I brunetki i blondynki :) [P] Jakie masz plany na przyszłość? Chciałbym postawić dom i założyć rodzinę . [P] Ulubione jedzenie? Zupa pomidorowa i makarony :) Lubię dobrze zjeść . [P] Z kim na forum się najbardziej dogadujesz? Chyba z każdym się dobrze dogaduję . Staram się każdego traktować jednakowo. Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 4 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [P] Dlaczego akurat to forum / sieć? Grałem kiedyś nocami w cs'a i była bardzo fajna atmosfera na serwerze i postanowiłem zajrzeć na forum i tak zostałem. [P] Kto Ci się wydaje pozytywną osobą na pierwszy rzut oka? Ten kto ma poczucie humoru i ma dystans do samego siebie. ( Mam nadzieję że dobrze pytanie zrozumiałem? Chyba że chodziło Ci o konkretną osobę na forum ) Jeśli chodzi o forum to wszyscy wydają się pozytywni. Po krótkiej rozmowie można powiedzieć coś więcej o danej osobie, bądź osobach. Odnośnik do komentarza
Użytkownik D!4|3loo Opublikowano 5 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 [P] Jakie było Twoje pierwsze marzenie? [P] Na co miałbyś ochotę gdyby została Tobie ostatnia godzina życia? [P] Jaki zawód odpowiada Tobie najbardziej? [P] Najciekawsze przeżycie? [P] Ulubiona marka samochodu? [P] Blondynki czy brunetki? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 5 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 [P] Jakie było Twoje pierwsze marzenie? Moim pierwszym marzeniem było bycie kierowcą ciężarówki. [P] Na co miałbyś ochotę gdyby została Tobie ostatnia godzina życia? Z racji że mieszkam 360 km od domu i już rok nie byłem u rodziny, to na pewno chciałbym ich wszystkich zobaczyć. A szczególnie moją najmłodszą siostrę. I oczywiście się pożegnać. [P] Jaki zawód odpowiada Tobie najbardziej? Z zawodu jestem technikiem żywienia, ale od 14 lat pracuje jako kelner i ten zawód lubię najbardziej. [P] Najciekawsze przeżycie? Ciężko tutaj coś konkretnego napisać . Wszystko jest ciekawe , jeśli coś się wydarza pierwszy raz [P] Ulubiona marka samochodu? vw passat [P] Blondynki czy brunetki? I blondynki i brunetki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Jak dlugo jestes na sieci ? Ile masz wzrostu , ile wazysz? Masz zwirzeta? Co lubisz robic w wolnym czasie?? Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 6 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 P. Jak dlugo jestes na sieci ? Na sieci jestem od 2 Maja tego roku. P. Ile masz wzrostu , ile wazysz? Mam 176 cm wzrostu i jakieś 85 kg. P. Masz zwirzeta? Nie mam zwierząt. P. Co lubisz robic w wolnym czasie?? W wolnym czasie, lubię czytać ciekawe książki, obejrzeć dobry film, czasami biegam, ćwiczę, jeżdżę na rowerze Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 8 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Osobę którą nominuje do Q&A jest мιĸey Ψ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Lipca 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi