Użytkownik Freezy! Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Hey, siemanko z tej strony Frizi.Chciałbym się z wami przywitać użytkownicy SS.Może się przedstawię?Mam na imię Adam i niedługo ukończę mój 16 rok życia. Z zainteresowania jestem geek'em grafiki, programowania i co najsmutniejsze hackowania. Akurat po wakacjach idę do Technikum Grafiki Cyfrowej.Mam zamiar grać aktualnie na serwerze JailBreak, lecz nie twierdzę, że nie odwiedzę innych serwerów sieci ;D Niektórzy może mnie znają, kojarzą, bo od około 6 lat jestem na scenie polskiego cs 1.6 (koloryzowane) Jeśli tak to zapraszam do odświeżenia kontaktu na pw. Zapraszam również do znajomości w serwisie Steam A strzele wam tu linkacza https://steamcommunity.com/id/freezyeasy/Pozdrawiam serdecznie i liczę, że zostanę tu na dłużej ~Freezy! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 hello ^.^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 no czesc mordeczko Odnośnik do komentarza
Użytkownik patrykoson1337` Opublikowano 6 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Cześć. ;d Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 7 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik yasuni Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siemasz Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Hejka, cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 7 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siemano Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Karolinka ` Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Hejka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ƒяσggу™ Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Cześć, zapraszam na dd2#1! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Heej Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 7 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siema mordo Odnośnik do komentarza
Premium 0$TRY Opublikowano 7 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 7 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi