Donator Youmuus Opublikowano 8 Lipca 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam! Moją propozycją jest zwiększenie limitu punktów reputacji dla rangi Właściciel Serwera z 10 punktów na 20. Dlaczego? Ponieważ właściciel rozdaje średnio 5-10 punktów reputacji w ciągu dnia na temat z głosowaniem na serwer, no i potem brakuje punktów, żeby rozdać za inne tematy na sieci. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Szczerze to masz rację jestem za ale możesz sobie też kupić vipa na miesiąc sposobem sms 11.07 zł i będziesz miał no limit reputacji pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Z tego co patrzałam w tw temacie na glosowanie na serwer na dzień masz jakieś 3-4 odpowiedzi tylko ty nie dajesz regularnie tych like i dla tego Ci brakuje... ;v +Do oddawania like w tym temacie można zobowiązać opiekunów serwera (lub jakieś zaufanego admina serwera, bo widze ze opiekuna nie masz) Mietex też db napisał że dobrym rozwiązaniem jest vip co ma nie limitowane ;d ale jak juz to można zwiększyć właścicielom o te 5 like więcej (do 15 max) bo 20 to moim zdaniem za dużo @PorQue 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi