Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nick z CS: `lifestyle Admin banujący: Nie wiem Serwer: DD2#1 tylko na ten nie moge wejsc Data zdarzenia: Nie wiem, dzisiaj chcialem wejsc i nie mogłem Opis sytuacji: Chce wejsc dzisiaj na serwer patrze i mam bana Link do bana z amxbansa(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): Nie wiem? Wycinek bana z konsoli: You have been banned from this server Zresetowanie routera nie pomogło nie wiem o co chodzi gram na steamie jeżeli będzie trzeba to podam komuś z ubt moje ip na pw Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Może ktoś inny z ubt mi pomoże? Bo TabuQ sobie nie radzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Rozwiązany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi