Właściciel Trivor Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Witam, tak jak na #2 została dodana możliwość wyłączenia HUD komendą /hud, zmieniłem również kolor HUD na zielonkawy ponieważ HUD na obu serwerach był taki sam, teraz będzie się wyróżniał kolorem(żeby nie pomylić serwerów :P) Dodatkowo: Na serwerze był następujący bug, gdy ktoś rozbrajał bombę, a podeszła mu osoba z teamu pod celownik, to przerywało rozbrajanie i zaczynało leczyć teammate'a. Teoretycznie zablokowane zostało leczenie gdy ktoś rozbraja bombę, ale nie miałem jak tego sprawdzić. Prośba do was, jeśli coś by się bugowało, nie działało to pisać do mnie PW. Miłej gry i zapraszamy do pisania nowych propozycji co do serwera 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi