Użytkownik Hitarii Opublikowano 9 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Proszę o nie zamykanie tej galerii, będą tutaj pojawialy się prace. Avatary: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Loga: Sygnatury: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 To ostatnie mi się podoba bardzo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Powiem Ci tak pracę są fajne, powiedz jeszcze trochę z nami nabij aktywność na forum i pisz podanie na grafika! 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Loga są spoko. 3 i 5 tez fajne (bo logo migajace xd) alee mi sie najbardziej podoba 7 taaka inna niz inne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 10 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Moją opinię znasz, prace kozackie i czekam na Twoje podanie na grafika 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Niedługo zaczynam nowy projekt, więc logo dla mnie by się przydało co sądzicie :D? które lepsze :D? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Wizytówka sprzed roku dodane tylko moje logo: Wizytówka nowa: 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 No dobre Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Troszkę zabawy z nudów 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Praca dla bardzo wymagającego @PorQue 1. 2. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 nudy = efekt 3 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Ulala ładne tylko zmienił bym napis strefaskilla.pl na inną czcionkę Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Kolejna dawka prac 1. 2. 3. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 A tak o to prezentują się nowe szablony moderacyjne A to mój pulpit po skończeniu wszystkiego XD 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tło dla @PorQue 1. 2. 3, 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kryst3Q Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Witaj @Hitarii, pozwolę sobie trochę wypowiedzieć się, a propo twoich prac. Praca pierwsza: Zwykły particle i dodanie napisu z cieniem, według mnie ten napis nie pasuję do tła. Praca druga i trzecia: Tutaj tak samo zwykły napis z cieniem dodany do zdjęcia. Praca czwarta: Tutaj, już bardziej się postarałeś i nawet przyjemnie dla oka wygląda ta praca, aczkolwiek ten wykrzyknik w ogóle nie pasuje do reszty napisu. Praca piąta: W tej pracy, bardziej użyłeś swojej kreatywności, aczkolwiek nadal widnieje jedna czcionka, postaraj się nad większym wyborem czcionek w pracach, bo ta czcionka akurat do tej pracy nie pasuje. Praca szósta: Czcionka bardzo przestarzała, .PL nie pasuję do reszty tekstu przez zmianę koloru. Praca siódma: Praca, mało przyjrzysta logo gryzie się z czerwonym napisem. Co do sygnatur: Ładne i kreatywne są sygnatury pod numerami: 2, 7 i 8. Reszta taka sobie. Twoje logo: W koronie widać pikseloze, a ta kreska od "i" wygląda słabo. Wizytówka (nowa): Nie pasujące czcionki, do tej pracy, pocztówka powinna być mniejsza, ponieważ nie mieści się ona w kólku Avatar: Kreski tworzące kółko na dole są kompletnie nie widoczne przez co praca staje się gorsza, również cień jest zrobiony na "odwal się" Prace forumowe: Tutaj, akurat mogę się przyczepić tylko do tego, że w "ranga dodana" podkreślenie w chodzi w logo. Aczkolwiek dobra robota! Prace dla PorQue: Bez sensu jest nakładanie tekstury na to zdjęcie, ponieważ wygląda to zwyczajnie źle. A teraz do sedna: Często udzielasz się na forum i jesteś aktywny w dziale "Zlecenia" w dodatku twoje prace nie są najgorsze, widać że się starasz, a bycie forumowym grafikiem na pewno sprawi, że twoje prace będą nabierać charakteru jak i z czasem będą lepiej wyglądać. Jeśli będzie robił postępy to zostaniesz dobrym grafikiem. Przyjmij to za pozytywną krytykę, ten post nie ma na celu Ciebie jakoś obrazić. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4G!K lMHl Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ładne prace, ale do moich i tak nie masz podjazdu ptysiu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Tak wyglądało na początku Po: 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Lipca 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 eleganckie prace Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jeszcze raz dziękuję za wykonanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dodatkowe szablony 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MALANOWSKI Opublikowano 22 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 W większości są to proste prace do zrobienia, ale niektóre są piękne i cieszą oko. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 22 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 kox 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi