Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Niezbanowany] ASTER AIM pod wh/esp

Killerq

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego:ASTER=DDDDD

SteamID/ipSTEAM_0:1:218775405

Data i godzina:10:30-50

Link do dowodów(Demko,SS,itp):http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-1907111042-de_dust2-1562834520-1562835780.zip

Rozpisanie Dowodów:0:47 +b
4:30 +b
4:47 +b
5:13 +b
7:33 wh
7:45 wh
8:31 +b
9:01 +b
od 9:37 +b
11:05 +b
11:10 +b
12:28 +b
12:34 +b
od 12:46 +b

Coś od siebie:gówno spalone lata na steamie ,kazdy o tym wie a nadal sobie gra.nie wiem czy on wam placi czy co bo na kazdej sieci dawno juz by go zbanowali

• Ha ha 5
  • Przykro mi 2
  • Użytkownik

0:47 - ??

4:30- co w tym dziwnego ? ;p
4:47- up
5:13- hltv
7;33 - gdzie tu wh ? normalne pickowanie 
7:45- słychać 
8:31- ???? jeszcze widać jak celuje sam na głowę 
9:01- hltv 
9:37- ----------
11:05- i co tam dziwnego ???
11:10- up
12:28- normalny frag
12:46- up

Nie wiem co ty tam widzisz jeszcze dajesz gówno z hltv mogłeś chociaż pova nagrać a tak to co najwyżej możesz mu lachę oj****

TAK MAM ZGODĘ NA NAPISANIE TEGO POSTA PEACE.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙
  • 4.30 - Co w tym jest dziwnego, że wyszedł na przyczajeniu i zabił kolesia który wszedł mu prosto pod celownik ?. Nic nadzwyczajnego -b
  • 4.47 - Nie wiem co Ty tu widzisz przeskok czy może trigger ? -b (nie ma przeskoku i trigger nie jest grany gdybyś jednak myślał, że coś tam no clear)
  • 5.13 - Nic konkretnego. Normalne strzały, zlagowane hltv dało Nam owy rezultat..(Załączam filmik z psikusa hltv: https://gyazo.com/d6f0dc550cdbc9f6475dc5557c0f45a9) -b
  • 7.33 - Słuch ? Słychać enemy jak zlatuje po schodach...  -b 
  • 7.45 - -b 
  • 8.31 - -b
  • 9.01 - To samo co przy 5.13 nic nadzwyczajnego na zlagowanym hltv...  Tego drugiego enemy esp  -b
  • 9.37 - Zwykły ruch myszką, zlagowane hltv zrobiło robotę. -b
  • 11.05 / 10 - Tak dobrze setty ustawione, że celownik nawet nie przeskoczył klasa to się ceni. A tak poważnie, nie wiem co Ty tu widzisz spalonego te pestkowanie na długiej na zlagowanym hltv ? czy czysty ruch myszką na głowę enemy "gala" nawet przeskoku nie ma kompletnie nothing -b
  • 12.28 - Czysto + enemy w piachu słychać. -b 
  • 12.46 - Czysto -b

Nie dość, że wstawiłeś śmieszna rozpiskę to jeszcze z hltv na którym nic ciekawego nie ma. "Coś od siebie:gówno spalone lata na steamie ,kazdy o tym wie a nadal sobie gra.nie wiem czy on wam placi czy co bo na kazdej sieci dawno juz by go zbanowali" -> Co ma ta sieć wspólnego z innymi sieciami ? Hm kierując się siecią na której bany są rozdawane za free i ubteam stwierdza, że pov ma lagi to rzeczywiście słuszny ban tam musi być. Następnym razem poświęć troszkę czasu nagraj pov'a i rozpisz to jak przystało. 

Czysto. 

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Gracz Nie Zbanowany.

GN8b5xL.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]