Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Niezbanowany] ASTER AIM pod wh/esp

Killerq

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego:ASTER=DDDDD

SteamID/ipSTEAM_0:1:218775405

Data i godzina:10:30-50

Link do dowodów(Demko,SS,itp):http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-1907111042-de_dust2-1562834520-1562835780.zip

Rozpisanie Dowodów:0:47 +b
4:30 +b
4:47 +b
5:13 +b
7:33 wh
7:45 wh
8:31 +b
9:01 +b
od 9:37 +b
11:05 +b
11:10 +b
12:28 +b
12:34 +b
od 12:46 +b

Coś od siebie:gówno spalone lata na steamie ,kazdy o tym wie a nadal sobie gra.nie wiem czy on wam placi czy co bo na kazdej sieci dawno juz by go zbanowali

• Ha ha 5
  • Przykro mi 2
  • Użytkownik

0:47 - ??

4:30- co w tym dziwnego ? ;p
4:47- up
5:13- hltv
7;33 - gdzie tu wh ? normalne pickowanie 
7:45- słychać 
8:31- ???? jeszcze widać jak celuje sam na głowę 
9:01- hltv 
9:37- ----------
11:05- i co tam dziwnego ???
11:10- up
12:28- normalny frag
12:46- up

Nie wiem co ty tam widzisz jeszcze dajesz gówno z hltv mogłeś chociaż pova nagrać a tak to co najwyżej możesz mu lachę oj****

TAK MAM ZGODĘ NA NAPISANIE TEGO POSTA PEACE.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙
  • 4.30 - Co w tym jest dziwnego, że wyszedł na przyczajeniu i zabił kolesia który wszedł mu prosto pod celownik ?. Nic nadzwyczajnego -b
  • 4.47 - Nie wiem co Ty tu widzisz przeskok czy może trigger ? -b (nie ma przeskoku i trigger nie jest grany gdybyś jednak myślał, że coś tam no clear)
  • 5.13 - Nic konkretnego. Normalne strzały, zlagowane hltv dało Nam owy rezultat..(Załączam filmik z psikusa hltv: https://gyazo.com/d6f0dc550cdbc9f6475dc5557c0f45a9) -b
  • 7.33 - Słuch ? Słychać enemy jak zlatuje po schodach...  -b 
  • 7.45 - -b 
  • 8.31 - -b
  • 9.01 - To samo co przy 5.13 nic nadzwyczajnego na zlagowanym hltv...  Tego drugiego enemy esp  -b
  • 9.37 - Zwykły ruch myszką, zlagowane hltv zrobiło robotę. -b
  • 11.05 / 10 - Tak dobrze setty ustawione, że celownik nawet nie przeskoczył klasa to się ceni. A tak poważnie, nie wiem co Ty tu widzisz spalonego te pestkowanie na długiej na zlagowanym hltv ? czy czysty ruch myszką na głowę enemy "gala" nawet przeskoku nie ma kompletnie nothing -b
  • 12.28 - Czysto + enemy w piachu słychać. -b 
  • 12.46 - Czysto -b

Nie dość, że wstawiłeś śmieszna rozpiskę to jeszcze z hltv na którym nic ciekawego nie ma. "Coś od siebie:gówno spalone lata na steamie ,kazdy o tym wie a nadal sobie gra.nie wiem czy on wam placi czy co bo na kazdej sieci dawno juz by go zbanowali" -> Co ma ta sieć wspólnego z innymi sieciami ? Hm kierując się siecią na której bany są rozdawane za free i ubteam stwierdza, że pov ma lagi to rzeczywiście słuszny ban tam musi być. Następnym razem poświęć troszkę czasu nagraj pov'a i rozpisz to jak przystało. 

Czysto. 

• Lubię to! 1

4HUDjqm.png

• Użytkownik∙

___________________________________________________________________________________
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód:  Gracz Nie Zbanowany.

GN8b5xL.png

Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami.
Administracja StrefaSkilla.pl
___________________________________________________________________________________

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]