Użytkownik Dwa wiaderka Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Witam Nick: D w a w ! a d e r k a =D Wiek: 19.03.2002 Parę słów o sobie: Mam na imie Bartek, kocham klasyka 1,6 i dużo czasu spedzam grając na serwerach . Oprócz tego moją najwieksza pasją jest siłownia i robienie cale zycie MASY . Lubie również podróżować oraz słuchać muzyki. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox: Będę starał sie nie zawieść i zaglądać jak najczęściej bez owijania w bawełnę. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tę funkcję: Zanim pomyślicie że jakis dziecko 17letnie nie da sobie rady z takim czyms to się grubo mylicie, ponieważ mimo swojego wieku potrafię utrzymać nerwy, zachować sie poważnie, ale tez dobrze się pośmiać . Chcialbym tę funkcję, ponieważ trochę już gram i trzeba probować czegos nowego i sam chcialbym się sprawdzić w tym i nie zawieść, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Ja rozumiem, że każdemu należy się szansa... Ale bez przesady.. Nie. -posty -/+ wiek -nikt Cię nie zna -konto pod podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 tą są żarty ? Na nie -konto pod podanie -nikt cie nie zna -posty Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 NA NIE. - Staż. - Posty. - Konto pod podanie. - Nie spełniasz wymagań. - Nikt cię nie zna. - Nie przekonuje mnie jakoś twoje podanie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 @the saddesst man on earth mogę użyć twoich argumentów? ;p 1 godzinę temu, the saddesst man on earth napisał: NA NIE. - Staż. - Posty. - Konto pod podanie. - Nie spełniasz wymagań. - Nikt cię nie zna. - Nie przekonuje mnie jakoś twoje podanie. To samo co Pan :) 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 12 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie - konto pod podanie - staż - nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 12 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Wydaje mi się, że to miało być podanie na admina na jakimś serwerze. Jestem na nie: - konto pod podanie - nikt Cię nie zna - nie udzielasz się na SB - brak spełnionych wymagań Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 NA NIE - nie spełniasz wymagań -nikt Cię nie zna -nie napisałeś ani razu na strefoboxie, a chcesz startować na tą rangę? Jedyny plusik jaki tu widzę, to wiek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 12 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie! - Nikt Cię nie zna - Aktywność - Wymagania nawet nie spełniasz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 12 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 12 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi