Użytkownik LuQEn Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Nick z CS: LuQ Admin banujący: Błaszczykowski Serwer: Only DD2#2 Data zdarzenia: 2019-07-11 Opis sytuacji: Gram, zabijam 2 ssy były czysto, now demko proszę o rozpiskę admina BANUJĄCEGO, to wasz obowiązek :) Link do bana z amxbansa(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): 2019-07-11 LuQ BÅ‚aszczykowski Rozpiska Demka na Forum Na zawsze 0 0 0 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Rozpiska Demka na Forum :)' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanently' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_1:0:892354610' Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Po pierwsze w tych czasach ss można sobie przerobić jak chcesz, mam 24h na rozpisanie ciebie, i cie rozpisze bo ewidentnie odpalony jesteś typie Czekaj cierpliwie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dotyk Proboszcza :) Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 powodzenia mi by sie nie chciało mowiąc szczerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LuQEn Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 19 minut temu, Błaszczykowski napisał: Po pierwsze w tych czasach ss można sobie przerobić jak chcesz, mam 24h na rozpisanie ciebie, i cie rozpisze bo ewidentnie odpalony jesteś typie Czekaj cierpliwie. Udowonij mi że ss'y są przerabiane bo nie są, rozpisuj. Dałeś mi bana to, to jest twój zasrany obowiązek Ps. Ja już swoje demko obejrzałem, czyste akcje. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 11 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 @Błaszczykowski 24h na demko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 12 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 1:41:00 - Flesh na ryjku + dziwna reakcja na wychylający się model lekkie schowanie po czym odrazu modelowe wejście w gracza +B3:27:00 Modelowa akcja nie stety ściana po czym reakcja na zabitego fraga przez kolege +B4:55 - Reakcja na model + dziwne wejście perfidnie w niego... Ale uznaje za fart -B5:23-5:35 - Model +B6:01 - dziwna akcja ustawiał już celownik na gracza... +/- B6:43 - szybka reakcja, bez kom. (Info było ok, ale bez przesady, że taki reflex gdzie w poprzednich rundach męczył się w celowaniem się w 1 gracza +B6:47 - Skan Wh!!! Jak nic WH +B6:50 - Reakcja na model gracza +B8:42 - Wyjaśnia brak orientacji9:40 - Cała akcja aż do wejścia w trupę Wyjaśnię jest grac za skrzynką na podeście scanuje (nie ma nie scanuje) śmiech WH +B11:23 - Dobry scan +B12:58 - Scan bo gracz jest +BI nagle gracz ma super reflex gamerski 14:14 - WH +BSzkoda mego czas, Proszę bana gracz reaguje na modele graczy scanuje podest tylko jak jest gracz i zawsze idealnie model Trzeba być idiątą by tego nie widzieć i nie wyczuwać polecam pograć rok w ESLa i sami ogarniecie sytuacje.Po za tym gracz ma Anty SSy 100% używa Leisa 05 bądź 09.Pozdrawiamhttp://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1907112033-de_dust2-1562869980-1562871180.zip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kito Opublikowano 12 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 2 godziny temu, Błaszczykowski napisał: 1:41:00 - Dziwna akcja faktycznie.3:27:00 Modelowa akcja nie stety ściana po czym reakcja na zabitego fraga przez kolegę +B (Fakt wyczekiwał go, ale go wyprzedzono po czym automatycznie przestał kampić)4:55 - Reakcja na model + dziwne wejście perfidnie w niego... Ale uznaje za fart -B (Raczej nie fart, w sumie standardowe wejście z prefirem, ale w tym momencie oddaje się full auto, a nie próbuje się bardziej ustawić) 5:23-5:35 - Model +B (Wh jak nic)6:01 - dziwna akcja ustawiał już celownik na gracza... +/- B (Nie dziwna tylko WH )6:43 - szybka reakcja, bez kom. (Info było ok, ale bez przesady, że taki reflex gdzie w poprzednich rundach męczył się w celowaniem się w 1 gracza +B (TO nie reflex tylko WH)6:47 - Skan Wh!!! Jak nic WH +B (Ewidentnie WH)6:50 - Reakcja na model gracza +B (Reakcja to za mało powiedziane, haha)8:42 - Wyjaśnia brak orientacji 9:40 - Cała akcja aż do wejścia w trupę Wyjaśnię jest grac za skrzynką na podeście scanuje (nie ma nie scanuje) śmiech WH +B (Akcja kozacka, nic nie dodam)11:23 - Dobry scan +B (Wh)12:58 - Scan bo gracz jest +B (WH) I nagle gracz ma super reflex gamerski 14:14 - WH +B (WH 100%) Ewidentnie odpalony, szkoda. Przepraszam, ale chciałem się upewnić co do czasówek. 1 Krew!Honor!!Braterstwo!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 13 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 1:41:00 - ładny antyflash + 0 reakcji która by była gdybyś miał flasha +b 3:27:00 Wiesz,że tam jest ,jak zabił to odrazu idziesz? nie sprawdzając czy wiecej ich tam nie ma +b 4:55 - dziwnie coś wchodzisz +/-b 5:23-5:35 - coś za szybko w niego zaczełęs strzelać +b 6:01 - jak ładnie ci poleciało na głowę +b 6:43 - mozliwy fart -b 6:47 - dziwny skan nie widział ,że tam jest -/+b z naciskiem na + 10:06 dziwny ten skok na model po "lagu" +b więcej rozpisywać nie trzeba Gracz SPALONY ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 13 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi