Użytkownik SnopraS Opublikowano 13 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Nick : SnopraS AD banujący : POLAND POMORSKIE | Pro Rey Serwer : Only DD2 leczenie Data zdarzenia : 13.07.2019 o 22:27:20 Grałem sobie normalnie rozmawiałem i po zabiciu w głowę przy a z gali szedłem po gościa który był gdzieś na longu zabijał tam naszych wiedz się domyśliłem ze prawdopodobnie był w piachu wiec tam mierzyłem nawet nie udało mi się go zabić i dostałem bana za Czitowanie czyli WH link do bana amx bans :http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1826 wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SnopraS [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 1437751221 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.47.95.44 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/vip_siema.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 13 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 @prorey 24h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik prorey Opublikowano 14 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 link do demka http://749431.hltv3.pukawka.pl/hltv-1907132208-de_dust2-1563048480-1563049740.zip 7minuta gracz wszedł na serwer 7.40-zabił 2 graczy Hs na gali po czym po śmierci przeskakiwał mu celownik na 3 gracza który go zabił 17.35-2 osoby w trupie widać delikatne przeskoki nienaturalne celownika na przeciwników 19.12-delikatne nakierowania na przeciwnika. Był to gracz który w tym samym meczu wszedł 2 razy w tej samej grze na aimbocie perfidnym bez krycia dostał bana zmienił nick i ip wszedł jeszcze raz z delikatną korekta aimbota która była widoczna gołym okiem a za 3 razem jak wbił to zmienił czułość aimbota na minimalną ale było to delikatnie widoczne podczas tamtych banów gracz też gadał przez mikrofon i nie da się zmienić głosu tak żeby nie poznać dlatego od razu poszedł ban bez ss. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 14 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 7:40 -> ładne pesteczki, nie ma co mówić -b 17:35 -> ładnie opanowane full auto i wio:P -b 19:12 -> gdzie Ty tutaj zobaczyłeś jakieś nakierowanie celownika? ;x -b Jak dla mnie kolega gra czysto, ładnie pestkuje, fajnie ogarnął full auto w trupie;P Następnym nagraj POV'a jak gra i wtedy rozpisz, ponieważ na HLTV mogą być ładne "nienaturalne przeskoki":P Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 14 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi