Właściciel Trivor Opublikowano 14 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Cześć, ostatnio jak widać na sieci bawi się dużo przydupasów włażąc na zmiennym IP. Postanowiłem wykupić licencje do działającego pluginu amx_destroy. Licencja działać będzie tylko na serwery sieci. Jak ktoś z właścicielów chce taki plugin do siebie na serwer to niech do mnie napisze 2 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 14 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 @Spr!Nt^^ weź się w końcu za serwer i niech to będzie cod mod a nie patologia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 14 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 33 minuty temu, Lakierka napisał: @Spr!Nt^^ weź się w końcu za serwer i niech to będzie cod mod a nie patologia Dokładnie, wszedłem wczoraj na serwer i to co zobaczyłem to jakiś dramat na say'u same wyzwiska itd. szkoda bo serwer fajny a stoi tylko aby stał Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spr!Nt^^ Opublikowano 15 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Zmuszę admin do pilnowania chyba nie.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi