Użytkownik K0L0S Opublikowano 15 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Witam. Od wczoraj mam problem z wejściem na serwer DD2#1 Leczenie a wszystko przez internet, resetowałem go, nawet próbowałem połączyć się przez telefon i nadal wyskakuje ten sam błąd. Ktoś jest mi w stanie pomóc? BUILD 1631 SERVER (0 CRC) Server # 15 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/vip_siema.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Kicked :"Proxy/VPN not Allowed!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 15 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 https://wikifixes.com/pl/errors/0x/Error 1631/?gclid=Cj0KCQjwyLDpBRCxARIsAEENsrKf9KJMyhO9oTZdwesAwHFeLMDFk9hWFe0-PERYFsCeIKF-KnANvxEaAm-6EALw_wcB a patrzyłeś tutaj :D? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 15 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Zaktualizuj klienta Steam, wczoraj Błaszczykowski też miał ten problem i chyba w ten sposób udało mu się go rozwiązać: Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0L0S Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Zrobiłem to i nadal ten sam błąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0L0S Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Ktoś ma może jeszcze jakiś pomysł? Bo jak mi dalej nie zadziała to chyba nie ma sensu żebym miał admina Ref. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został rozwiązany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi