Użytkownik Kryst3Q Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem Krystian mam 15 lat, we wrześniu ukończę 16 lat, mieszkam w województwie Łódzkim, w tym roku szkolnym idę do technikum informatycznego. Moimi zainteresowaniami są: grafika komputerowa, downhill oraz siatkówka. Interesuje się informatyką, moimi ulubionymi językami programowania są: Lua, JavaScript oraz CSS. Oprócz CS:GO, gram w Gta V RP i minecraft. Od niedawna zacząłem się interesować tworzeniem botów na aplikację discord. Jestem kulturalny oraz uparty, jak coś zacznę to muszę to skończyć. Nie wdaje się w konflikty. Jeśli tylko mój kolega zgodzi się, aby pomóc mi w zapłacie za serwer to jak najbardziej mogę się tutaj przyłączyć z serwerem Only AWP CS:GO Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Witamy i zapraszamy! Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Siemano Ja też z Łodzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik James 23 Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 17 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lipca 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Hej Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 17 Lipca 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Hejka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi