Użytkownik Bulaa23 Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Gdy wchodzę na gra i klikam przycisk "TAB" to wyskakuje tabela z graczami itp. ale mi to miga szybko i nie wiem czemu to samo mam z przyciskiem "k" gdy chcę mówić. A gdy miałem kiedyś tam admina na JB i urzywałem komendy interadminvoice to robił mi się spam i strasznie to denerwowało. Mam ten problem już od dłuższego czasu i nie wiem dla czego tak mi się dzieje. Może ktoś miał już taki problem i wie co robić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 prawdopodobnie klawiatura ci się zrypała Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mikesz Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Problem leży po stronie rozdzielczości ekranu. Rozdzielczość monitora ma być ustawiona tak jak w opcjach CS'a. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi