Użytkownik Hitarii Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Zaznaczam na wstępie. Podanie jest napisane za zgodą @Zmiksowany Nick: Mój nick na forum to @Hitarii Imię: Mam na imię Kuba. Wiek (dokłada data): Urodziłem się 21 sierpnia 2001 roku. SID: 0:0:114514233. Poniżej dla ułatwienia dodaje link do banid https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:114514233 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem bardzo często, czy to z telefonu, czy to z komputera. Opisz siebie: Mam na imię Kuba, jak wspomniałem wyżej, interesuje się grafiką, co na pewno mogliście zauważyć, interesuje się też, sportami walki, obecnie uczę się w zawodzie fryzjer. Dlaczego akurat Ty?: Hm. Jak możecie zauważyć, staram się być na forum bardzo aktywny, nie lubię gdy ludzie czekają. Co można zauważyc po dziale graficznym, jest zlecenie, staram się od razu je wykonywać. Jestem osobą, bezstronna, która potrafi się dogadać że wszystkimi. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście, miałem. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Tego oceniać ja nie mogę. Kontakt: Forum/GG/messenger/TS3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na TAK +wiek +-Aktywność -staż +przyda się kolejny UBT 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik hejdzi. Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem na TAK ale jest jeden warunek. Niech ktoś z UBT/Administracji da ci demko do rozpisania pokaż swoje umiejętności w rozpisce oraz rozpoznawania czy ktoś jest odpalony. - staz + nie ma nikogo z UBT +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TabuQ Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem za daniem ci szansy +wiek +Przyda się pomoc -staż +/- aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem wstępnie na tak, ale.... Nagram Ci grę, i chętnie ją rozpiszesz, oki? zobaczymy,czy nadasz się na stanowisko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 jestem na nie dlaczego? już wyjaśniam moim zdaniem grafik powinien być grafikiem i zajmować się tym co robi aczkolwiek moge się mylic ale ubt to ubt z owej rangi powinno się rezygnować i poswiecic czas na dana range jakasie pełni na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem w stanie dać ci tak pod warunkiem, że rozpiszesz demko i sprawdzisz ss wiek + podanie + chęć pomocy + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak Wiek Podanie Chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik M4G!K lMHl Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 tak, +aktywność, +doświadczenie, +wiek, - staż. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na tak: + wiek + chęci + doświadczenie Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 jestem za daniem szansy +wiek +chęci +aktywność +-doświadczenie? -staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Podanie wstępnie przyjmuję, zgłoś się do Mnie po demko do oceny. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi