Użytkownik∙ akxme Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nick: `Fuck it. Imię: Bartek. Wiek (dokłada data): 24.01.1999r. SID: STEAM_0:0:1197029 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5 godziinek, zalezy ile pracuje ;) Opisz siebie:A więc tak, mam na imię Bartek, zamieszkuje sobię w Woj. Wielkopolskim, na codzień popykuje sobie na serwerach, jak i przesiaduje na forum, interesuje się boksem, Dlaczego akurat Ty?:Bylem juz ubt, ale nie wykazywałem się zbyt wielkimi ambicjami, ale sądze,że znacznie teraz mi się to poprawi :) Czy miałeś styczność z Amxbans?: Taaak. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mocne 8 :) Kontakt: GG/steam Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowane co najmniej miesiąc temu + Posiadane 60 postów + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 16 lat + Brak ostrzeżeń na forum + Platforma Steam bez bana na na AC/BL itp. + Doświadczenie w ocenie screenshotów i rozpisywaniu demek ++ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Moderowanie tematów + Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu + Być często aktywnym na forum + Pomagać użytkownikom + Opiekować się działem "Strefa banów" + 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na Tak +wiek +doświadczenie +staż -estetyka xdd 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Błaszczykowski Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na Tak +wiek +doświadczenie +staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na Tak +wiek +doświadczenie +staż Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 na Tak: +staż +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 17 Lipca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Zdecydowanie na TAK + wiek + doswiadczenie + kto moze znac lepiej wszytskie cheaty, niz osoba ktora sama sie na nich pali? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PorQue Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jestem na tak: + doświadczenie + wiek + staż Zobaczymy jak sobie poradzisz z testem, powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xMietekx Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Tak +staż +wiek +chyba doświadczenie Powodzenia Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 TAAK +wiek +doświadczenie +staż +spełniasz wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ciks aka Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 NA TAK +wiek +staż +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na tak +wiek +staż +doświadczenie najwiekszy +kobieciarz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Miszcz Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Oczywiście , że na vni... na tak +doświadczenie (wiele przetestowanych "haksuw") +wiek +może nareszcie ktoś rozpisze w 24h +staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na tak +wiek +doświadczenie +staż +aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ the saddesst man on earth Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na Tak. + Wiek. + Staż. + Aktywność. + Doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Podanie wstępnie przyjmuję, zgłoś się do Mnie po demko do oceny. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 18 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi