Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 17 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Powitac all Imię: Piotr Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:poniewaz juz raz bylem , ale zrezygnowalem z calej sieci poniewaz musialem spedzic 1 mc w szpitalu przy lozku taty. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AWP Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Znajomość amxx i panelu (0-10):amx mysle ze 7 , a panelu 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Coś o sobie: wiem , nie moge sam komentowac ale mysle ze okres probny czemu by nie?? , gram tam ponad 8 miesiecy ale konto na sieci zalozylem 4 mc temu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 na nie -podanie -panel +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 W sumie każdemu należy się szansa. +wiek +/- doświadczenie +staż +wsparcie finansowe -podanie Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 niby można dać szanse -podanie +finans +wiek +/-doświadczenie podanie za bardzo mnie nie przekonuje nie postarałeś się 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Na Tak +wiek +amx +składka +miał tu opiekuna 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 18 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Przyda się opiekun teraz +aktywność +/- ten urlop +wsparcie finansowe +/-Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Jestem w stanie dać ci zielone światełko! Jestem na tak! Wiek + podanie +/- chęć pomocy + 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Lipca 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało przyjęte! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi