Użytkownik KtntKot - Brawl Stars Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Nick z CS: KtntKot Admin banujący: Nie wiem Serwer: 54.38.134.235:27015 Data zdarzenia: 17 Czerwca Opis sytuacji: Cześć! Wczoraj grałem na 54.38.134.235:27015 czyli na cs go. I doszedl typ na serwer ktory zabijal ciagle kazdego. Pisalem z nim po angielsku takie rzeczy jak " i have turned on bunnyhop hitchance 100% but don t work" albo "i ll restart injector" aby sie z nim "zaprzyjaznic" ale wszedl jakis admin i zbanowal mnie i jego... nick: KtntKot Ban okolo wieczorem wczoraj Link do bana z amxbansa(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): nie znalazlem przeszukalem od 17 do 15 i nie ma mojego niku Wycinek bana z konsoli: gdzie to znalezdz? sa jakies logi??? w folderze cs go Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 18 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 @Youmuus to u Ciebie na serwerze:P Mógłbyś to jakoś wyjaśnić?:P Odnośnik do komentarza
Użytkownik KtntKot - Brawl Stars Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 jak u mnie na serwerze 54.38.134.235:27015 to was serwer strefaskilla Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 18 Lipca 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Link do bana: http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:221515704&advType=steamid&Submit Zostałeś zbanowany przez Antycheata za użycie komendy sv_cheats. 1. Dlaczego wpisałeś taką komendę "sv_cheats"? (Dodam, że plugin nie banuje bezpodstawnie tylko konkretne osoby za użycie tej komendy. Oraz dodam, że ta komenda jest zablokowana na serwerze.) -- Nie wierzysz mi? To proszę zobaczyć to: http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=sv_cheats&advType=reason 95% kont to konta z 0 lvl steam i osoby, które otrzymały u mnie bana,zazwyczaj następnego dnia otrzymują VAC'a 2. Jakiego konta używasz? (Prime/Non prime) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KtntKot - Brawl Stars Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 mam prime https://steamcommunity.com/profiles/76561198403297136/ sv cheats? moze gralem przedtem z kolega na noclipu na fajnej mapie z warsztatu (Cos typu tnt run) bo mapa sie zbugowala. Ale sv cheats nie wylacza sie jak wychodze ze swojego servera? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KtntKot - Brawl Stars Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 jak caly profil sie nie wyswietla to tu dodatkowe screeny. wiem ze to mozna latwo podrobic. ale moge dodac jakiegos admina do znaj aby zobaczyl. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KtntKot - Brawl Stars Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 zalezy mi aby zostac odbanowany bo wiem jak sie gra na tych serwerach (gralem na 1.6 z tym samym nickiem ale nie kupilem gry przez steam) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Banów nie ma, w bansie , ani nic. Temat zamykam, zresetuj router, i powinno być git. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Temat został zamknięty! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 19 Lipca 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Do 24 h sprawdzę w logach czy ten ban był słuszny. 1 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 21 Lipca 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 21 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Gracz został odbanowany! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi