Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 18 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 1. Imię:Mikołaj 2. Wiek:16 lat. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum:Zależy o której wstanę, a jak jestem na laptopie to mam włączone forum i zawsze patrzę co jakiś czas, a do której no tak do 3-4 rano. 4. Co chciałbyś zmienić: Trudno to opisać, wydaję mi się że na aktualny moment nic, ale czasami atmosferę na chatboxie, ponieważ często są jakieś większe lub mniejsze spory. Ale jak widać forum rozwija się w dobrym kierunku, pomimo, że zmieniła się administracja (oczywiście chodzi mi o rangi). Oczywiście, jeżeli byłyby jakieś pomysły z mojej strony, to pisałbym propozycję o dodanie tego. 5. W czym chciałbyś pomóc:Chciałbym utrzymywać porządki w działach/tematach, które najbardziej tego potrzebują, czyli np.przywitania/pożegnania, bazary, muzyki, itp. Aktualnie jest 2 moderatorów, a oni są już pełnoletni z czego pracują/mają praktyki, a ja właśnie nie jestem taką osobą (na szczęście nie ma poprawek :D) i właśnie ja mógłbym trochę dać im luzu z zadaniami moderatora, żeby mieli trochę czasu dla siebie. Oczywiście mogę zająć się także innymi rzeczami, które administracja będzie kazała mi zrobić, pomagałbym nowym użytkownikom odnaleźć się na naszym forum. 6. Dlaczego akurat ty: Może dlatego, że to moja kolejna próba :D. A tak teraz na poważnie jestem osobą aktywną i na pewno wiele osób mnie zna czy to z serwerów, czy to właśnie z chatboxa na którym lubię popisać z użytkownikami. Jestem osobą pomocną, humorystyczną oraz ze sporym dystansem do siebie, trzeba wyczuć kiedy dana osoba sobie żartuje, a kiedy na poważnie zachowuję się źle i obraża daną osobę. Łatwo się także uczę, pojmuję szybko naukę i jako iż byłem 2 razy moderatorem, nie jest to dumny wynik, ale jeśli poproszę kogoś z rangą moderator, albo wyższą rangę to oni mi troszkę pomogą. Wiem, że pewnie myśli że 16 latek nie jest odpowiedni na tak odpowiedzialną rangę, ale tu nie liczy się wiek bo to tylko cyferka, ale to co liczy się w głowie. 7. Staż na forum:Jestem od 9 lipca ubiegłego roku. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Oczywiście jak pisałem wyżej dwukrotnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Jak na razie na NIE +-wiek +podanie -aktywność 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 na nie -wiek -aktywność +podaanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ .Piotr. Opublikowano 18 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Ja bym dal okres probny Aktywnosc minus Wiek + Podanie , ze ci sie chcialo tyle pisac , za to duzy plusio + + Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Rybson Opublikowano 19 Lipca 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Ja jestem na duże TAK + Wiek + Chęci + Podanie Na poprzedniej sieci na stanowisku UBT działał 24/7, więc wiadomo że jako moderator będzie najaktywniejszy ze wszystkich Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 20 Lipca 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Jestem za daniem szansy, każdemu się należy. Tak! Wiek + Podanie + Staż na sieci + Chęć pomocy + Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 20 Lipca 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Zdecydowanie na NIE -- Staz - Aktywnosc +/- wiek + podanie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Przykro mi, ale na ten czas jestem zmuszony odrzucić podanie, ponieważ obecnie jest już komplet moderatorów;/ Ale odrzucam nie tylko przez to, że jest komplet, ale również patrzę na Twoją aktywność na forum i szczerze mówiąc nie jestem zadowolony:/ Ponabijaj trochę postów, staraj się być bardziej aktywny i jak zwolni się miejsce na moda to wtedy próbuj swoich sił na tej posadzie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 20 Lipca 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● ●● Podanie zostało odrzucone! ●● Z pozdrowieniami, Administracja StrefaSkilla. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Administracja go rozpatrzy ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi